Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Roma teknik direktörü Cengiz Ünder'i yorumladı - Futbol Haberleri

        Roma'nın teknik direktörü Eusebio di Francesco, takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Pinzolo kentinde gündem değerlendirmesinde bulundu. Başarılı çalıştırıcı, yeni transferleri Cengiz Ünder'i de yorumladı.

        Geçmişte Türk oyuncuların İtalya'ya uyum sağlamakta zorlandığının altını çizen Di Francesco, "Türk oyuncuların İtalya'ya uyum sağlamakta zorlandığını biliyoruz ancak umarım o kolay adapte olur. Ona yardım etmeli ve onu anlamalıyız. Önemli nitelikleri ve yetenekleri olduğu konusunda sizi temin ederim." dedi.

        REKLAM

        Cengiz'in bugün İtalya'ya giderek en kısa sürede sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi imzayı atması bekleniyor. Roma, Twitter hesabından 20 yaşındaki oyuncu için alınan uçak biletini paylaşmıştı. Bilette Cengiz'in 15:00'da yola çıkacağı belirtiliyordu.

        Sarı-kırmızılıların, Cengiz için Medipol Başakşehir'e 2 milyon Euro'su bonus olmak üzere toplamda 15 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyor. Genç futbolcu, geçen gün turuncu-lacivertlilerin Slovakya'daki kampından ayrılmıştı.

        GEÇEN SENE 700 BİN EURO’YA ALINMIŞTI

        Medipol Başakşehir’e geçen sezon başında 700 bin Euro’ya Altınordu’dan transfer edilen Cengiz, lig, kupa ve Avrupa’da oynadığı toplam 43 resmi maçta 9 gol attı, 8 asist yaptı. Turuncu-Lacivertli ekip, milli futbolcu için kısa süre önce Manchester City’den gelen 7 milyon Euro’luk teklifi kabul etmemişti.

        CENGİZ ÜNDER KİMDİR?

        İSİM: Cengiz Ünder

        DOĞUM TARİHİ: 14 Temmuz 1997 (20)

        DOĞDUĞU İL: Balıkesir

        BOYU: 1,73m

        MEVKİ: Orta saha

        AYAK: Çift ayaklı

        GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 5 milyon €

        OYNADIĞI TAKIMLAR: Altınordu, Başakşehir

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa