Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İsveç basınından Östersunds-Galatasaray maçı yorumu - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ön eleme turunda deplasmanda İsveç ekibi Östersunds takımına 2-0 mağlup olması, İsveç basınında geniş yankı buldu...

        • 2

          SVT Sport: Tudor artık tanıyordur

          Maçtan bir gün önceki basın toplantısında Tudor'un 'Kura çekilene kadar Östersunds'u tanımıyordum' sözlerine atıfta bulunan SVT Sport'ta 'Galatasaray Teknik Direktörü Tudor maçtan önce Östersunds'u tanımadığını söylemişti. Şimdi artık tanıyordur' ifadesi dikkat çekti.

        • 3

          Expressen: Cehenneme hoş geldin Galatasaray

          İsveç'in önde gelen gazetesinde Therese Strömberg imzasıyla yayınlanan maç analizinde sarı-kırmızılı taraftarlarla özdeşleşmiş 'Cehenneme hoşgeldin' sloganına atıfta bulunuldu: "Hava 9 derece. Yağmur var rüzgar var. Östersunds da yapması gereken her şeyi yaptı. Cehenneme hoş geldin Galatasaray".

        • 4

          Expressen: Cehenneme hoş geldin Galatasaray

          İsveç'in önde gelen gazetesinde Therese Strömberg imzasıyla yayınlanan maç analizinde sarı-kırmızılı taraftarlarla özdeşleşmiş 'Cehenneme hoşgeldin' sloganına atıfta bulunuldu: "Hava 9 derece. Yağmur var rüzgar var. Östersunds da yapması gereken her şeyi yaptı. Cehenneme hoş geldin Galatasaray".

        • 5

          Östersunds-Posten: İmkansız denileni başardılar

          Östersunds-Posten'de maçın ardından coşku doruğa çıktı. 'Östersunds herkesin imkansız dediğini başardı, Galatasaray gibi bir devi yendi' ifadeleriyle uzun bir başlık atan yerel basının amiral yayın organı, sarı-kırmızılıların rakibi hafife alarak sahaya çıktığı, ev sahibi ekibin cesur oynadığı gibi yorumlara da yer verildi.

        • 6

          Fotbollskanalen: Östersunds'tan dev patlama

          İsveç ekibinin dün geceki galibiyeti 'Kulüp tarihinin en büyük zaferi' yakıştırmasıyla verildi, "Östersunds'tan dev patlama... İsveç'in elit futbol takımları arasına jet hızıyla giren bu takım, tarihi maçta Galatasaray'ı da devirdi" şeklinde detaylandırıldı.

        • 7

          Aftonbladet: Östersunds %68 turu geçer

          Aftonbladet internet sitesinde maçın ardından anket düzenlendi. İsveçli futbolseverlerin ilk maçın skorundan sonra bir hayli umutlandıkları görüldü. 37 bin kişinin oy kullandığı ankette katılımcıların yüzde 68'i 'Östersunds turu geçer' seçeneğini işaretledi.

        • 8

          Abc Nyheter: Östersunds Galatasaray'ı şok etti

          Avrupa Ligi maçı Norveç'te de geniş yankı uyandırdı. Hem İsveç'in komşu ülkesi olması, hem de Martin Linnes'in sarı-kırmızılı ekipte forma giymesi gibi nedenlerle mücadeleyi yakından takip eden Norveç basınından Abc Nyheter "İsveç'in sürpriz ekibi, Linnesli Galatasaray'ı şok etti" ifadesine yer verdi.

        • 9

          İsveçli futbolculardan tebrikler

          Almanya'nın Hamburg takımında forma giyen İsveçli milli futbolcu Albin Ekdal, maçın ardından twitter hesabından paylaşımda bulundu, "Östersunds'u izlemekten keyif aldım bu gece... Tabii güzel golü de" diye yazarak takıma tebriklerini gönderdi. Bir çok başka İsveçli futbolcunun da mesaj gönderdikleri görüldü.

        • 10

          Ghoddos: 'Beni öldürürlerdi'

          İlk golün sahibi olan Ghoddos, "O pozisyonda golü kaçırsam, bütün takım beni öldürürdü. O yüzden, topu filelere gönderdiğim için kendimi şanslı sayıyorum" diye konuştu.

        • 11

          Nouri: 'Gurur doluyuz'

          Galatasaray karşısında 90 dakika sahada kalan Östersundslu futbolcu Brwa Nouri, "Bu galibiyetle gurur dolu olduk. Şimdi bizi orada cehennemde bir maç bekliyor. Aynı şekilde cesur olmalıyız" dedi.

          (Skorer)

        • 12
        • 13
        • 14
        • 15
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa