Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta? Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve ikinci turu geçmesi halinde Galatasaray'ın 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleriiçin yapılacak kura çekilişi geldi çattı. PekiUEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

        UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

        İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek kura çekiminde, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımını elemesi halinde Galatasaray ve turnuvaya 3. ön eleme turundan katılacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli olacak.

        Yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi, Türkiye saati ile 14:00'da başlayacak. Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'ndeilk maçlar 27 Temmuz 2017 tarihinde, rövanşları ise 3 Ağustos 2017'deoynanacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

        Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi kura çekimi de yine İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek olan kura çekiminde gerçekleştirilecek. Yapılacak olankura çekiminde, Şampiyonlar Ligine 3. ön eleme turundan katılacak Medipol Başakşehir'inmuhtemel rakipleri belli olacak.

        Şampiyonlar Ligi kura çekimi, Türkiye saati ile 13:00'da başlayacak. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar 25-26 Temmuz 2017 tarihlerinde ve rövanşları ise 1-2 Ağustos 2017 tarihlerinde oynanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa