Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Atilla Türker yazdı: Menajerler ve tehditler! - Futbol Haberleri

        Gazete Habertürk yazarı AtillaTürker, Antalyaspor'un transferlerinde yapılan usulsüzlükleri yazısına taşıması sebebiyle menajerler tarafından ölümle tehdit edilmişti...

        Yazarımız yaşadıklarını anlatan bir yazı kaleme aldı:

        "3 gün önce... Saat 22.11... Evimdeyim. Telefonum çaldı. Sonu 60 60'la biten bir numara... Açtım.“Ben Metin Korkmaz” dedi. Kısa bir diyalogdan sonra birden küfür etmeye başladı. İnanılmaz küfürler... Tehditler. Çoluğumdan çocuğumdan başladı, öldürmeye, mesleğimi bitirmeye kadar götürdü.Haliyle... Gerekeni yaptım. Hemen sıraladım. Afalladı. Sustu. “Tüm bunları kayıt altına aldım” dedim. Suratına kapattım.

        REKLAM

        2 dakika sonra... Bu kez başka bir numara. Açtım.“Ben Özkan Doğan” dedi. Bu da aynısını yaptı. Bu da küfürleri ve tehditleri yağdırdı. Yine benzeri yaşandı. Yine gerekeni yaptım. Sıraladım. Bu da afalladı.Bu da sustu. Buna da konuşmaların kayıt altına alındığını hatırlattım. Suratına kapattım. Yarım saat sonra... Telefonuma mesaj geldi. Metin Korkmaz'dan... Diyor ki,“Özür dilerim. Ağzımdan kötü laflar çıktı. Bana yakışmadı. Sizinle buluşmak istiyorum.”

        Güldüm. Cevap vermedim.

        Biraz sonra... Sevdiğim bir gazeteci kardeşim aradı.“Özkan Doğan üzülmüş... Seninle görüşmek istiyor” dedi. Yine güldüm. “Mümkün değil”dedim.

        Dün savcılığa şikayette bulundum. Belgeler ve tanıklar çerçevesinde.

        Evet... Kim bu Metin Korkmaz! Kim bu Özkan Doğan! 2 menajer... Türk futbolunun göbeğinde bulunan 2 menajer... Uzun yıllardır bu işi yapıyorlar. İnanılmaz meblağlara imza atıyorlar. Çok sayıda futbolcuları var.Ülke futbolunun kaderini belirliyorlar. Rajon kesiyorlar. Kulüpleri avuçlarının içinde tutuyorlar.

        Peki, niye aradılar beni? Niye böyle bir terbiyesizlik yaptılar! Şunun için... Ülke futbolundaki menajer cambazlıklarını kaleme aldığım için... Bu doğrultuda kulüplerimizin bataklığa sürüklendiğini dile getirdiğim için.

        REKLAM

        BÜYÜK CAMBAZLIKLAR

        Antalyaspor'la ilgili olarak da çok çarpıcı bilgilere yer vermiştim geçen hafta.Futbolcunun 1 milyon lira aldığı yerde menajere 2.5 milyon lira ödenmesi... 3 yıl içinde menajerlere 25 milyon lira kaptırılması... Menajerlerin atraksiyonları yüzünden Antalya'nın içinin boşaltılması...

        Tabii belge ötesi bilgilerle kaleme aldım tüm bunları. Bilen biliyor. Bu daha buz dağının görünen yüzü.

        Antalya eski başkanı Gültekin Gencer de telefonuma ileti yolladı. Dedi ki, “Cesaretin varsa, mevcut yönetimle ilgili de yaz”... Karşılık verdim. “Bende o cesaret fazlasıyla var... Sende de varsa, yolla sağlam bir evrak, mevcut yönetimle ilgili olarak da yazayım.”

        Yusuf Şimşek de aradı. Gültekin Gencer döneminde Antalyaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Şimşek hakkında da bazı yaklaşımlarda bulunmuştum. Şimşek “Yanlışınız var. Beni Karşıyaka'dan Antalya'ya Metin Korkmaz getirmedi. Yine Antalya'dan Karşıyaka'ya Metin Korkmaz götürmedi” dedi. Şimşek, tırnaklarıyla kazıya kazıya yol aldığını söyledi.

        REKLAM

        Belirteyim. Menajerlik vurgunlarını dile getirdiğim için yurdumuzun dört bir yanından binlerce ileti aldım. Hepsi de birbirinden değerli ve anlamlıydı. İnanılmaz destek gördüm. Diğer kulüplerle ilgili olarak da bu kapsamda araştırmalara yer vermem isteniyordu.

        Bu yolda gerekeni yapmak için tüm gücümü ortaya koyacağım. Sonuna kadar gideceğim. 3-5 adam cambazlık yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Gülüyorum sadece. Vız geldi, tırıs gidiyor.

        Temizlik adına attığım her adım büyük mutluluk verir bana.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa