Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Hakan Çalhanoğlu Milan formasını giydi! - Futbol Haberleri

        Kısa bir süre önce Çinli milyarderler tarafından satın alınan Milan, yeniden yapılanmak için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Eski ihtaşamlı günlerine dönmek için transfer atağına kalkan İtalyan devi, 10 numarasını Almanya’da buldu.

        Bayer Leverkusen’de forma giyen milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’yla her konuda anlaşmaya varan Milano ekibi, dün transferi resmen duyurdu.

        Milli gururumuz için 20 milyon net artı 4 milyon da bonus ödemeyi kabul eden Milan, 4 yıllığına anlaştığı Hakan’a da senelik 2.5 milyon Euro verecek.

        İki kulübün anlaşmasının ardından dün Milano’ya giderek sağlık kontrollerinden geçen 23 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesini bugün imzalaması bekleniyor.

        REKLAM

        ‘YENİ MÜCADELEYE ODAKLANDIM’

        Beşiktaş’ın da Oğuzhan’ın satılması halinde kadrosuna katmak için pusuda yattığı Hakan Çalhanoğlu, kesinleşen transferinin ardından Alman Bild gazetesine konuştu. Çok mutlu olduğunu ifade eden Hakan, “Leverkusen yönetimine ve taraftarına harika geçen 3 yıl için teşekkür ediyorum. Şimdi yeni mücadeleye odaklandım” ifadelerini kullandı.

        EN PAHALI İKİNCİ TÜRK!

        Türk Milli Takımı’nın formasını terleten Hakan Çalhanoğlu, kendisine ödenen yüksek bonservis bedeliyle de tarihe geçti.

        Bonuslarla birlikte 24 milyon Euro’ya transfer olan Hakan, yine bonuslarla 41 milyon Euro’ya Barcelona’nın aldığı Arda Turan’ın ardından en pahalı Türk futbolcu oldu.

        Hakan Çalhanoğlu, Milan’la sözleşme imzaladıktan formayı giyip ilk idmanına çıktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa