Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Andre Villas Boas ve Hulk'a 2 maç ceza geldi - Futbol Haberleri

        Çin ekibi Şanghay SIPG'de Portekizli teknik direktör Andre Villas-Boas ve Brezilyalı futbolcu Hulk, rakibi tahrik edici hareketlerden ötürü takımın yıldız oyuncusu Oscar'a verilen 8 maç men cezasını eleştirdikleri için ikişer maçtan men edildi.

        Çin Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Villas-Boas ve Hulk'un "sorumsuz yorumlarıyla kötü etki bıraktıkları" gerekçesiyle ikişer maçtan men edildiği bildirildi. Açıklamada, Hulk'a 7 bin 500 dolar, Şanghay SIPG Kulübüne ise 15 bin dolar para cezası verildiği belirtildi.

        Ligde 18 Haziran'da yapılan Guangzhou R&F-Şanghay SIPG karşılaşmasının 45+3'üncü dakikasında, topu yakın mesafeden 2 kez rakiplerinin üstüne vuran Brezilyalı futbolcu Oscar'a 8 maç men ve 6 bin dolar para cezası verilmişti.

        Verilen cezanın ardından Villas-Boas, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Oscar'ın kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmediğine değinerek, "Kariyerinde 355 maç, İngiltere Premier Lig'de 5 yıl, Brezilya Milli Takımı'nda 47 maç. 70 gol ve sıfır kırmızı kart ama şimdi 8 maç cezalı." ifadelerini kullanmıştı.

        Hulk ise takım arkadaşına verilen cezayı eleştirmek adına 25 Haziran'da oynanan Henan Jianye maçında formasının altına "Yapacak ve söyleyecek bir şey yok." yazılı tişört giymişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa