Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Hakan Çalhanoğlu Milan'a transfer oluyor - Futbol Haberleri

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre kariyerini Bayer Leverkusen'de sürdüren Hakan Çalhanoğlu, Serie A ekiplerinden Milan'a transfer oluyor. Alman Bild’in iddiasına göre, Hakan Çalhanoğlu’nun Milan’da gibi...

        Haberde, Leverkusen ile İtalyan devi arasında pazarlıkların son aşamaya geldiği ve Milan’ın teklifini 25 milyon Euro’ya yükselttiği belirtildi. 23 yaşındaki oyuncunun, kısa süre içerisinde imzayı atacağı kaydedildi.

        Milli yıldızın menajeri Bektaş Demirtaş, Milan haberleri üzerine geçen günlerde bir açıklama yapmıştı. "Milan'ın Hakan ile ilgilendiği doğru. Onlar Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri ancak bu transfer görüşmeleriyle ilgili olarak daha fazla konuşmak istemiyorum" demişti.

        17 yaşındayken babası Hüseyin Çalhanoğlu'nun Trabzonspor'la anlaşma sağlamasına ve imza atmasına rağmen profesyonel sözleşmesini Hamburg'la imzaladığı için Trabzonspor'a ödemeleri gereken cezayı ödemeyen ve FIFA tarafından 4 ay boyunca futboldan men edilen Hakan'ın, Leverkusen'le 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa