Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor, Maicon'u transfer ettiğin duyurdu - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor, yeni sezona iddialı bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.Daha önce Salih Dursun, Jeremy Menez ve Aydın Karabulut'u kadrosuna katan kırmızı-beyazlı ekip son olarak, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen 27 yaşındaki Maicon ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

        Maicon kimdir?

        Adı: Maicon Marques Bitencourt

        Doğum tarihi: 18 Şub 1990 (27 yaşında)

        Doğduğu il: Duque de Caxias / Brezilya

        Mevki: Forvet - Sol Kanat

        Ayak: Sağ ayak

        Güncel piyasa değeri: 3,00 milyon Euro

        Son sezon performansı: 28 maç 6 gol 2 asist

        REKLAM

        27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat ve forvet oyuncusu Maicon, geçtiğimiz sezon Rusya Ligi'nde 24 maça çıkarken 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Takımı adına 4 kez de Rusya Kupası mücadelesine çıkan oyuncu, bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist yaptı. Brezilyalı futbolcunun birkaç güne kadar Antalya'ya gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        SIRADA KİMLER VAR?

        Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Casillas transferi için, "Bizim için hayal, transfer bütçemiz doğrultusunda hareket ederek kadromuza katmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. İtalya'da transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor yöneticileri, İker Casillas dışında, Milan ve İnter kulüpleriyle görüşmelerini de sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, Milan'dan Sosa'nın yanı sıra Kucka, Paletta ve M'baye Niang gibi oyunculardan en az iki tanesini kadroya katmak için çalışmalarına devam ediyor.

        NIANG HEYECANLANDIRDI

        Milan'da oynayan Fransız M'baye Niang'ın, Antalyaspor'un yeni transferi Jeremy Menez'in sosyal paylaşım hesabındaki fotoğrafın altına, 'Biz Antalyasporuz' mesajı bırakması, kırmızı beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

        Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer alıp Avrupa kupalarına katılmak isteyen Antalyaspor'un kadrozuna dahil ettiği Jeremy Menez, transferinin ardından sosyal paylaşım hesabından hayranlarına Antalyaspor ile anlaştığını duyurdu. Antalyaspor taraftarının yorumlarıyla yoğun ilgi gösterdiği Menez'in sosyal paylaşım hesabındaki bir yorum ise taraftarı heyecanlandırdı.

        Menez'in fotoğrafının altına Milan'da oynayan Fransız futbolcu M'baye Niang, Antalyaspor'un sloganı olan 'Biz Antalyasporuz' yorumu bıraktı.

        Yorumda 'Le sang de la veine' yazısının yanına gülen yüz ifadesi de bırakan Niang'un paylaşımı, Antalyaspor taraftarını gözde oyuncunun takımlarına transfer olacağı biçiminde yorumlanarak heyecanlanmasına sebep oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa