Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Serdar Ali Çelikler yazdı: Milli Takım’dan soğuttular - Futbol Haberleri

        Daha önce de söylediğim gibi bu Milli Takım artık benim umurumda değil.

        150 bin Euro’luk primi 650’ye çıkartan açgözlü futbolcular “Primci değilim” diye yeri göğü inletsin, sonra “Vay biz milli görev yapıyoruz” desinler ve bizim de umurumuzda olsun öyle mi?

        Kulüp takımlarındaki eleştirilere ‘A’ diyemeyenlerin, berbat oynanan 2 maçtan sonra primi de değil “Kardeşim niye ayağınızı topa uzatmadınız?” diye sorgulayan medyaya demediğini bırakmayan ÇAKMA yıldızlarımız mı umurumuzda olsun?

        Defalarca Milli Takım’ın başına gelip her gelişinde olaylarla anılan, taraflı olduğu çok açık, krizleri başlatan ve büyüten kendisi olmasına rağmen hep su üstüne çıkan, “Siz biliyorsunuz”, “Açın bakın” ve “Zaten belli değil mi?” gibi sözlerle gri alanları daha da grileştiren, artık yeni kuşağı yönetemeyeceği belli olan eski kuşakta kalmış teknik adam mı umurumuzda olsun!

        REKLAM

        Uçakta kendisinin şirketinde çalışan adamını döven, anasına karısına söven, futbolcunun küfürlerini yiyip yutan başkan mı?

        Her seferinde işi siyasi krize çevirmeyi başaran, her ama her krizi Cumhurbaşkanı’na havale eden TFF zihniyeti mi? Bu Milli Takım, bu unsurları ve bu forması ile umurumda değil. Başardılar, milleti takımından soğutmayı başardılar, en büyük başarıları da bu oldu!..

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa