Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor, Jeremy Menez'i transfer etti! Jeremy Menez kimdir? - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor, Fransa'nın Bordeaux takımdan Jeremy Menez'i transfer etti.

        Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Menez, kendisini üç yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Açıklamada, "Kulübümüz, Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen Jeremy Menez ile yaptığı görüşmeler sonucu, protokol imzalamıştır. Kendisini 3 yıllığına Antalyasporumuza bağlayan sözleşmeye imza atan deneyimli kanat oyuncusu ile resmi transfer dönemi başladıktan sonra sözleşme imzalanacaktır." ifadelerine yer verildi.

        Kırmızı-beyazlılar, Jeremy Menez'i transfer ettiğini duyurdu. Peki Jeremy Menez kimdir? İşte Jeremy Menez'in kariyeri...

        JEREMY MENEZ KİMDİR?

        Jeremy Menez, 7 Mayıs 1987 tarihinde Fransa'nın Longjumeau kentinde dünyaya geldi. Futbol hayatına ilk olark Sochaux'da altyapı kadrosunda başladı ve 3 yıl boyunca burada forma giydi. Ardından yine Sochaux'da profesyonel kariyerine adım atan Menez, Sochaux'da 55 maçta 7 gol attı.

        Oynadığı futbolun beğenilmesinin ardından Monaco'ya transfer oldu ve 2008-2008 yılları arasında çıktığı 57 maçta 14 gol atarak şahane bir futbol sergiledi.

        REKLAM

        Monaco'daki yükselişinin ardından İtalya'nın Roma kulübüne transfer olan Jeremy Menez, 2008-2011 yılları arasında Roma forması giydi ve çıktığı 84 maçta 7 gol attı.

        Roma'nın ardından Paris Saint-Germain'e transfer olan Menez, 2011-2014 yılları arasında çıktığı 79 maçta 14 gol attı. Son olarak da 2014'te Milan forması giymeye başlayan Menez, 28 maçta 8 gol atmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa