Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Kayserispor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 38 puanla 14. sırada yer alan Kayserispor ile 70 puanla 2. sırada bulunan Medipol Başakşehir karşılaşacak. Kulüp tarihinin en başarılı dönemini yaşadığı sezonda ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamayı da hak kazandı. Peki, Kayserispor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KAYSERİSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in son haftasında Kayserispor ile Medipol Başakşehir mücadele edecek. Kayserispor - Başakşehir maçı 3 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'de başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Barış Şimşek'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

        REKLAM

        Şimşek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serdar Diyadin yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Koray Gençerler olacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        BAŞAKŞEHİR, SEZONU KAYSERİ'DE KAPATIYOR

        Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

        Ligi ikinci sırada bitirmesi kesinleşen 70 puana sahip turuncu-lacivertliler, son haftaya lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde giriyor.

        Kayserispor ise topladığı 38 puan ile ligde kalmayı garantilemiş olarak bu maça çıkacak.

        HOLME CEZALI

        Medipol Başakşehir'de bu maç öncesinde cezalı bir oyuncu bulunuyor.

        Geçtiğimiz hafta oynanan Adanaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Holmen, Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa