Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe TFF 1.Lig'de Play-Off finali ne zaman? (2017) Eskişehirspor - Göztepe play-off final maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        TFF 1.Lig'de play-off yarı final maçları sona erdi. Göztepe ve Eskişehirspor finalde Süper Lig'e çıkmak için çarpışacak. İki futbol şehri de maça kilitlendi. Peki, TFF 1.Lig'de play-off finali ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

        TFF 1.LİG'DE PLAY-OFF FİNALİ NE ZAMAN? (2017)

        TFF 1.Lig'de normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte play-off heyecanı başladı.Sezonu 1. sırada bitiren Sivasspor ve 2. bitiren Yeni Malatyaspor doğrudan Süper Lig'e yükseldi.

        Eskişehirspor, Boluspor, Göztepe ve Giresunspor ise Süper Lig'e son koltuk için oynanacak play-off'lara kaldı. Eskişehirspor ile Giresunspor, Göztepe ile de Boluspor play-off yarı finalinde eşleşti.

        REKLAM

        Eskişehirspor, Giresunspor'u deplasmanda 3-3, evinde 1-0'lık skorlarla elemeyi başardı ve ilk finalist oldu.

        Göztepe ise, Boluspor'u her iki maçta da 2-0'lık skorlarla geçerek finalde Eskişehirspor'un rakibi oldu.

        Bu eşleşmenin gerçekleşmesiyle birlikte yüzbinlerce kişi "TFF 1.Lig'de play-off finali ne zaman?" sorusunu araştırmaya başladı.

        YILMAZ VURAL'DAN PLAY-OFF FİNALİ DEĞERLENDİRMESİ

        Vural, "Olay bitmedi. Bir 90 dakika daha yaklaştık Süper Lig'e. O 90 dakikada medya olayı güzelleştirmek için 'Türkiye'nin 2 deneyimli hocası' diyecek. Biz oynamayacağız bunu, oyuncularımız oynayacak. Dolayısıyla maçın nerede oynanacağını bilmiyorum ama orada güzel bir futbol şöleni olacak. Süper Lig cuma ve cumartesi oynanıyor. Bizim maçımız pazar günü. Dolayısıyla artık ligin son finali oynanacağı için sanırım tüm Türk futbol kamuoyunun gözleri 2 takımın üzerinde olacak. Biz de Göztepe olarak tüm futbolseverlerin seyrettiği bir finali kazanmak istiyoruz. Allah inşallah nasip eder, hak ettiğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Eskişehirspor ile oynayacakları final müsabakasını kazanmayı ümit ettiklerini anlatan Vural, "Kazanırsak eğer Türkiye çok güzel bir takım kazanacak. Taraftarı ile tesisleşmesi ile gerçekten dört dörtlük takım kazanacak. Bu başarı bunu hızlandıracaktır. Göztepe de o şaşalı günlerine tekrar dönebilme şansı yakalayacaktır." diye konuştu.

        MUSTAFA DOĞAN'DAN PLAY-OFF FİNALİ DEĞERLENDİRMESİ

        Eskişehirspor'a bir amaç için geldiklerini ifade eden Doğan, "Hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Normal şartlarda bunu yapamadık. Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz." diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa