Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Igor Tudor: Bruma ile aramızda aşk var... - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup ederek puanınu 61'e yükselten ve Fenerbahçe'ye ulaşan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor, müücadele sonrasında açıklamalar yaptı. Tudor, Garry Rodrigues'in pozisyonunun penaltı olduğunu ifade ederken Bruma'yla ilgili de konuştu.

        "Formanın şans getirdiğini düşünmüyorum. Bugün son dakikaya kadar acı çektik. İlk yarıda çok enerji sarf ettik. Alanyaspor zor bir rakip. Vagner Love için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Attığı iki golü de yoktan var etti." sözleriyle maçı değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, tartışmalı pozisyonu da "Garry Rodrigues'in pozisyonu net penaltıydı ama yeşil formalı beyefendi pozisyonu göremedi" ifadeleriyle yorumladı.

        REKLAM

        "BRUMA'YLA ARAMIZDA BİR AŞK VAR..."

        Igor Tudor, Bruma hakkında çıkan transfer dedikodular hakkında da konuştu. Genç teknik adam, "Futbol dünyasında transfer dedikoduları hep çıkar. Önümüzde bir maç daha var. O maç geçtikten sonra yönetim ile toplanırız. Galatasaray ile hangisi daha iyi olacak konuşur ve kararı veririz. Bruma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aramızda bir aşk var. En son oyundan almıştım mesela. Bugün diğer kanada yolladım. Gelen transfer teklifleri hakkında bir bilgim yok. Önemli olan kulübümün çıkarları. Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa oturur konuşuruz. Ama öncelikle bir maçımız daha var" dedi.

        Tudor, Alanyaspor maçında 113 kilometre koştuklarını belirtirken, "Koşu mesafesi beni mutlu eden bir istatistik. Çünkü iyi çalıştığımızı gösterir. Antrenmanda da takım bunu gösteriyor. Bu da maçlara yansıyor" ifadelerini kullandı.

        Hırvat çalıştırıcı, dün şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'la ilgili de konuştu. Tudor, "Özür dilerim, sözlerimin başında söylemem gerekiyordu. Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Bu beni kişisel olarak sinirlendiriyor, ama motive de ediyor. Daha iyi oyuncuları var, daha iyi hocaları var, daha iyi oynuyorlar. Bunlara odaklanmamız gerekiyor. Bu ligde sadece şampiyon olan takımın hocası iyidir, diğerleri iyi değildir." dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa