Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Boluspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        TFF 1.Lig'de Play-Off heyecanı sürüyor. Play-off yarı final rövanş maçında Boluspor, evinde Göztepe'yi ağırlayacak. İzmir'deki maçı 2-0 kazanan Göztepe tur için büyük avantaja sahip. Yüzbinlerce kişi "Boluspor Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?" sorusunun cevabını arıyor. Peki, Boluspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        BOLUSPOR - GÖZTEPE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Süper Lig'e hasret iki takım Boluspor ile Göztepe TFF 1.Lig Play-Off yarı final rövanş karşılaşmasında Bolu Atatürk Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Bornova İlçe Stadyumu'nda oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Göztepe, skoru koruyarak turu geçmek istiyor. Boluspor ise, seyircisi önünde Göztepe'yi elemenin peşinde. Play-Off finaline yükselenin belli olacağı Boluspor - Göztepe maçı bugün saat 21.30'da başlayacak. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Boluspor - Göztepe maçında Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık ikilisi yapacak. Mücadelede dördüncü hakem görevini ise Onur Karabaş yürütecek.

        BOLUSPOR VE GÖZTEPENASIL TUR ATLAR?

        Süper Lig'e çıkmak isteyen Boluspor ve Göztepe ilk olarak play-off yarı finalinde birbirini elemek zorunda. Play-off ilk maçında Göztepe saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanarak 2-0'lık skorla büyük avantaj elde etti. Boluspor'un evinde tur atlayabilmek için en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı var. Göztepe ise, her türlü beraberlik ve tek farklı mağlubiyette tur atlayacak. Ayrıca Göztepe gol atmayı başarırsa, 2 farklı her mağlubiyette de turu geçecek. Karşılaşma Boluspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırsa uzatmalara gidecek. Sonuç orada da bozulmazsa penaltı atışları finalisti belirleyecek.

        BOLUSPOR - GÖZTEPE MAÇI BİLET FİYATLARI

        Boluspor, Göztepe ile oynayacağı tarihi maçın bilet fiyatlarını duyurdu. Boluspor - Göztepe maçının bilet fiyatları şöyle;

        NUMARALI 30,00 TL

        KAPALI 5,00 TL

        MARATON 5,00 TL

        KALE ARKASI 5,00 TL

        MİSAFİR TRİBÜNÜ 5,00 TL

        MUHTEMEL KADROLAR

        BOLUSPOR

        Melih Ağa,Fatih Turan,Alim Öztürk,Umut Meraş,Ramazan Sal,Emre Gültekin,Özgür İleri,Andre Santos,Guido Koçer,Rydell Poepon,Bentley

        GÖZTEPE

        Günay Güvenç, Emre Can Coşkun, Canberk Dilaver, Leo Schwechlen, Tanju Kayhan, Tayfur Bingöl, Prince Segbefia, Jean Jacques Gosso, Halil Akbunar, Adis Jahovic, Umut Nayir

        İLK MAÇTA NELER YAŞANDI?

        Normal sezonu 54 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Boluspor, ligi 53 puanla 4'üncü tamamlayan Göztepe ile eşleşti. İlk maç Göztepe'nin sahasında 25 Mayıs'da oynandı. Karşılaşmaya kontrollü başlayan iki takım karşılıklı atak girişimlerinde bulundu. İlk gol ise 39'uncu dakikada Göztepe'den geldi. Göztepe'nin genç oyuncusu Umut Nayir takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu golle sona erdi. İkinci yarıda Boluspor, Göztepe kalesine birçok atak geliştirdi. Rakibinin açıklarını değerlendiren Göztepe'de birçok pozisyondan faydalanamadı. Dakikalar 79'u gösterirken Umut Nayir bir kez daha sahneye çıktı ve Göztepe'yi 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda skoru korumayı Başaran Yılmaz Vural'ın öğrencileri tur için büyük avantaj sağladı.

        REKLAM

        GÖZTEPE VE BOLUSPOR ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

        İki takım arasında bugüne kadar 30 karşılaşma oynandı. Boluspor 12 maçı kazanırken, Göztepe ise 10 maçı kazandı. 8 Maçta ise taraflar beraberliği bozamadı.

        Göztepe 2 - 0 Boluspor

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        Göztepe 1 - 0 Boluspor

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        Göztepe 0 - 0 Boluspor

        Boluspor 1 - 2 Göztepe

        Göztepe 1 - 2 Boluspor

        Boluspor 3 - 0 Göztepe

        Boluspor 0 - 1 Göztepe

        Göztepe 0 - 1 Boluspor

        Boluspor 2 - 1 Göztepe

        Göztepe 1 - 1 Boluspor

        Boluspor 1 - 1 Göztepe

        Göztepe 1 - 1 Boluspor

        Göztepe 2 - 2 Boluspor

        Boluspor 2 - 0 Göztepe

        Göztepe 1 - 0 Boluspor

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        Göztepe 5 - 1 Boluspor

        Boluspor 2 - 1 Göztepe

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        Göztepe 1 - 1 Boluspor

        Boluspor 0 - 0 Göztepe

        Göztepe 2 - 3 Boluspor

        Göztepe 1 - 1 Boluspor

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        Göztepe 2 - 0 Boluspor

        Boluspor 0 - 1 Göztepe

        Göztepe 2 - 1 Boluspor

        Boluspor 1 - 0 Göztepe

        YILMAZ VURAL: "İSTEDİĞİMİZ SKORU ALACAĞIZ"

        Türkiye'nin en tecrübeli teknik adamlarından olan Yılmaz Vural, Boluspor'la karşılaşacakları maçı değerlendirdi.

        Vural,"Boluspor'a karşı önemli bir avantaj elde etsek de çok dikkatli olacağız. Güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğiz. İstediğimiz skoru alacağız."dedi.

        Geçtiğimiz yıl Adana Demirspor'la play-off finaline yükselen ve penaltılarda kaybederek büyük üzüntü yaşayan Vural, bu kez takımını önce finale sonra da Süper Lig'e çıkarmak istiyor.

        BOLUSPOR BAŞKANI ÇARIKÇI: SAKAT OYUNCULAR BİLE OYNAMAK İSTİYOR

        TFF 1.Lig play-off yarı final ilk maçında Göztepe'ye deplasmanda 2-0 yenilerek işleri zora sokan Boluspor'da Başkan Çarıkçı devreye girdi. Çarıkçı, aldıkları 2-0'lık mağlubiyete rağmen finale yükselmeyi başaracaklarını dile getirdi. Çarıkçı, Göztepe maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Göztepe'yle oynadığımız ilk maçı şanssız bir şekilde kaybettik. Ancak ben futbolcu kardeşlerimin gözlerinde hırsı ve coşkuyu gördüm. Sakat oyuncular bile bu maçta oynamak istiyor. Turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

        GÖZTEPE TARAFTARI BİLETLERE HÜCUM ETTİ

        Bolu Atatürk Stadyumu'nda bugün oynanacak Boluspor - Göztepe maçına Göztepeli taraftarlar adeta hücum etti. Bolu yönetimi deplasman taraftarları için 428 bilet ayırdığını duyurmuştu. Göztepeli taraftarlar, Boluspor'la oynanacak tarihi maçın biletlerini 1 saat içinde tüketti. Boluspor'lu taraftarların da karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

        BOLU ATATÜRK STADYUMU

        Harita

        NUMARALI 30,00 TL KAPALI 5,00 TL MARATON 5,00 TL KALE ARKASI 5,00 TL MİSAFİR TRİBÜNÜ 5,00 TL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa