Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten şampiyonluk sözleri - Beşiktaş Haberleri

        Şenol Güneş,Gaziantepspor maçının ardından şunları söyledi:

        "Sözün bittiği yerdeyiz. Uzun bir yarıştan geliyoruz. Şampiyonlar Ligi, UEFA, Türkiye Ligi süreçlerinden geçtik. Başkan ve yönetim kurulu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Karakteri ve yeteneğiyle bu şampiyonluğu hak eden futbolculara teşekkür ediyorum. Bu takımın hedefi şampiyonluk değil, güzel futbolla şampiyonluk. Abartılı övgüler, haksız eleştiriler vardı. Gözyaşları olması. Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver..."

        Güneş takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda ise "Hala bir maçımız var. Ben bu takımın elemanıyım. Konuşacak bir şey yok. Görevim devam ediyor. Bittiği zaman konuşuyor. Bazıları bir şeyler konuştu diye, her şeye cevap verilmez. Burada bu takımın başarısı için buradayım. Benim yapacaklarım, programım bellidir"dedi.

        REKLAM

        BASIN TOPLANTISINDA ŞENOL GÜNEŞ'E SÜRPRİZ

        Şenol Güneş, basın toplantısı yaptığı sırada bazı siyah-beyazlı oyuncular, toplantının yaptığı salona girerek kutlamaları sürdürdü.

        Futbolcuların bir anda salona girmesiyle şaşıran Şenol Güneş, oyuncuların kendisini ıslatacaklarını düşünerek ceketini çıkarmaya çalıştı. Tecrübeli teknik adam, "Islatacaksanız ceketimi çıkarayım" şeklinde espri yaptı.

        Güneş'in açıklamalarını bölerek şampiyonluk kutlaması yapan futbolcular, bir süre sonra gazetecilerden özür dileyerek salondan ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa