Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları!.. (19.05.2017) - Futbol Haberleri
        • 1

          SİNAN GÜMÜŞ, BENFICA'YA...
          Galatasaraylı Sinan Gümüş'ün Benfica'ya transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Portekiz ekibinin hedefindeki futbolcu için kırmızı-beyazlı ekiple görüşmelerin gerçekleştirildiği, şartlarda anlaşılmasının ardından transferin sonlanacağı bildirildi. (Fanatik)

        • 2

          FIRTINA'DA DEV GOLCÜ ADAYLARI
          Trabzonspor, forvet transferinde Atletico Mineiro'dan Fred, Flamengolu Paolo Guerrero ve Villarreal forması giyen Roberto Soldado'dan birini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. (Fanatik)

        • 3

          FİKRET ORMAN, TAISON'U İZLEDİ
          Ukrayna’nın Futbol 1 kanalı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Shakhtar Donetsk’in maçını izlediğini iddia etti. Hedefte Taison’un olduğu belirtiliyor. (Fotomaç)

        • 4

          HASAN ALİ BELİRSİZ
          Fenerbahçe'de sezon sonunda bitecek olan Hasan Ali Kaldırım, "Ben kalmak istiyorum ama ortada henüz verilmiş karar yok. Sanırım bir hafta ya da 10 gün içinde bir açıklama yaparım" diye konuştu. (Fotomaç)

        • 5

          EBOUE'DEN ZABALETA'YA ONAY
          Galatasaray'ın eski yıldızı Eboue, Pablo Zabaleta için "9 sene City gibi üst düzey bir takımda kalabilmek kolay değildir. Galatasaraylı yetkililerin bu transferi gerçekleştirmesi isabetli olur” dedi. (Fanatik)

        • 6

          BEŞİKTAŞ, LENS'E TALİP
          Fenerbahçe'de yeni hoca olması beklenen Aykut Kocaman'ın veto ettiği Jeremian Lens için Beşiktaş devreye girdi. Kartal, Sunderland ile temasa geçerek 'satın alma opsiyonlu kiralama konusunda masaya oturmaya hazırız' dedi. (Fotomaç)

        • 7

          TRABZONSPOR, RIBERY'İ İSTİYOR
          Trabzonspor'un Bayern Münih'in süper yıldızı Ribery için girişimlerde önemli mesafe alması 50. yılda büyük bomba bekleyen taraftarları ayağa kaldırdı. Muharrem Usta, yıldız ismin menajeri Migliaccio ile masaya oturdu. Münih, 3.5 milyon euro’luk teklife ‘evet’ derse iş bitecek. (Fotomaç)

        • 8

          VIDA İNDİRİME BAĞLI
          Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in stopere istediği Domagoj Vida ısrarı sürüyor. Dinamo Kiev'in 10 milyon euro fiyat biçtiği 27 yaşındaki Hırvat savunmacıda rakamı makul seviyeye çekerse Beşiktaş tekrar devreye girecek. (Fotomaç)

        • 9

          F.BAHÇE'DEN SMOLOV İÇİN 32 MİLYON EURO
          Rus Sport Express gazetesi, Fenerbahçe'nin Krasnodar'a Fedor Smolov için 12 milyon Euro teklif ettiğini ayrıca golcü oyuncuya da toplamda 20 milyon Euro'luk yıllık ücret teklifi yaptığını yazdı. Haberde ayrıca Smolov'u isteyen Spartak Moskova'nın 32 milyon Euro'nun üzerine çıkmasının zor olduğu belirtildi. (Fotospor)

        • 10

          UJFALUSI, G.SARAY'A BONY'İ ÖNERDİ
          UEFA Kupası kutlamaları için Florya’ya gelen Tomas Ujfalusi, “Çin defteri kapandı. Kulübünü ikna edebilirseniz, Wilfried Bony, G.Saray’da forma giymek istiyor” dedi. Bu gelişme üzerine Cenk Ergün’ü arayan Başkan Dursun Özbek hemen Bony için M. City’ ile temas kurulmasını istedi. (Fotomaç)

        • 11

          AYTAÇ KAYSERİ'YE, BERO YENİ MALATYA'YA...
          Fırtına'da yaprak dökümü yaşanacak. Taraftarın ıslıkladığı Aytaç Kara'nın önümüzdeki yıl Kayserispor'a, Bero'nun da Yeni Malatyaspor'a kiralanacağı belirtildi. (Fotomaç)

        • 12

          KARTAL, ATIBA'NIN YEDEĞİNİ ARIYOR
          Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ı yedekleyecek bir ön libero alınması için harekete geçti. Atletico PR'den Otavio'nun düşen performansı yüzünden Atletico MG'den Rafael Carioca ismi gündeme geldi. Fakat rakamlar göz korkuttu. Sürpriz isimse Bahia'da kiralık oynayan 22 yaşındaki Matheus Sales oldu. (Fotospor)

        • 13

          GOMIS BİLMECESİ
          Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi... Hem İngiliz hem de Fransız basınına yansıyan haberlere göre Fenerbahçe, Bafetimbi Gomis'in bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk teklif sundu. Fakat Fransız basını, bu transfer iplerin Marsilya'nın elinde olduğunu yazıyor. Bunun nedeni ise Gomis'in kiralık oynadığı Marsilya'da çok mutlu olması ve takımda kalmak istemesi... (Takvim)

        • 14

          ASLAN, ALEESAMI VE MAXIMIN İÇİN TAKİPTE
          İtalya ve Fransa'da futbolcu kovalayan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün, Serie A'dan düşen Palermo'nun Norveçli sol beki Haitam Aleesami ile Fransa Ligi'nde Monaco'nun Bastia'ya kiraladığı sağ açık Allan Saint-Maximin için bilgi topladığı bildirildi. (Fotomaç)

        • 15

          NDIAYE BİTİYOR
          Trabzonspor'un Badou Ndiaye için yaptığı 2.5 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifi kabul edildi... Takasta kullanılacak futbolcularla ilgili pazarlıklar sürüyor.Bordo-Mavililer, Sefa Yılmaz, Muhammet Demir ve Musa Nizam'ı teklif ederken, Osmanlı ise Muhammet Demir, Aytaç Kara ve Yusuf Erdoğan'ı istiyor. (Takvim)

        • 16

          OĞUZHAN'A 2 TALİP DAHA
          Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup paylaşılamıyor... Bir süredir Arsenal'ın radarında olan Siyah-Beyazlı oyuncuyla West Ham United ve Tottenham'ın da yakından ilgilendiği öne sürüldü. (Takvim)

        • 17

          KONYA'DAN ÇİFTE ATAK
          Atiker Konyaspor transferde yeni sezon için harekât başladı. İlk hedef Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Stoch... Volkan Şen için de nabız yoklandı. (Fanatik)

        • 18

          HAKAN BALTA OSMANLI'YA, CHEDJOU BAŞAKŞEHİR'E...
          Igor Tudor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Hakan Balta, Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Osmanlıspor ile el sıkıştı. Galatasaray yönetimi, herhangi bir bonservis ücreti talep etmeyecek. Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aurelien Chedjou ise Başakşehir ile görüşüyor. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında... (Takvim)

        • 19

          ADVOCAAT ALMADI, TRABZON BİTİRİYOR
          Trabzonspor, Fenerbahçe'nin devre arasında almadığı Ludogorets'in 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Wanderson'u kadrosuna katıyor. Brezilyalı oyuncu bu sezon tüm kupalarda 44 maç oynadı 19 gol atıp, 20 asist yaptı. (Fotospor)

        • 20

          STOPER İÇİN İSİMLER RANOCCHIA VE ASTORI
          Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, önümüzdeki günlerde stoper transferinde girişimlerde bulunmak için İtalya’ya gidecek. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde iki önemli isim var. Bunlardan biri, bonservisi İnter’de bulunan ve sezonu Hull City’de kiralık olarak geçiren Andrea Ranocchia. Diğeri ise Fiorentina forması giyen Davide Astori... (Fotospor)

        • 21

          CENGİZ'E WOLFSBURG KANCA
          Başakşehir’in sezon başında Altınordu’dan transfer ettiği Cengiz Ünder'i Manchester United'ın ardından Wolfsburg kulübünün yetkililerinin de izlediği ortaya çıktı. (Fanatik)

        • 22

          BAŞAKŞEHİR'DEN FENERBAHÇE'YE ÇALIM

          Başakşehir, Feyenoord'da forma giyen 30 yaşındaki sol kanat Eljero Elia'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Hollanda şampiyonu Feyenoord'da forma giyen Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun adı Fenerbahçe ile de anılıyordu. Jeremain Lens'in yüksek bonservis bedeli nedeniyle alternatif futbolcular oluşturan sarı lacivertliler, Elia'yı listesine almıştı ancak Başakşehir daha önce davranarak Haziran 2018'de sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile anlaşma sağladı. (Fanatik)

        • 23

          TİMSAH'IN FERNANDAO AŞKI
          Bursaspor yönetimi, Fenerbahçe'de istenilen performansı veremeyen eski oyuncusu Fernandao'yu gündemine aldı. Başkan Ali Ay'ın Brezilyalı golcü için başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceği, kiralık formülünün masaya yatıralacağı ifade edildi. (Fotomaç)

        • 24

          EMRE AKBABA EL YAKIYOR
          Alanyaspor’daki performansıyla yıldızını iyice parlatan Emre Akbaba hakkında her gün yurtiçi ve yurtdışından birçok teklif yağıyor. Başkan Hasan Çavuşoğlu ise "Bizim en değerli oyuncularımızından biri. Onu transfer etmeyi düşünen takım en az 5 milyon Euro’yu gözden çıkaracak" açıklamasında bulundu. (Fanatik)

        • 25

          BASSONG, BURSASPOR'DA
          Bursaspor yönetimi, İngiltere’de Championship takımlarından Norwich City’de forma giyen Bassong'la anlaştı. Kamerunlu stoperin Bursa’ya gelip şehri ve tesisleri gezdiği, kararını birkaç güne kadar bildireceği ifade edildi. (Fanatik)

        • 26

          JORGE JESUS, G.SARAY'A...
          Jorge Jesus'u Beşiktaş'a göndermeyi başaramayan Portekizliler gözünü şimdi Galatasaray'a dikti. Bir süre önce Sporting'in teknik adamı, Beşiktaş'ın istediğini yazan Ojogo gazetesi bu kez G.Saray'a münasip gördü ve Jesus'la ilgilendiğini ileri sürdü. (Fotomaç)

        • 27

          LOVE İÇİN 6 MİLYON EURO İSTEDİLER
          Alanyaspor'da bu sezon attığı gollerle adeta yeniden doğan Vagner Love için Sao Paulo devreye girdi. Yeşil-Turunculu ekibin Brezilya temsilcisinden 6 milyon euro bonservis istediği iddia edildi. (Fotospor)

        • 28

          DA COSTA, SİVAS'A DÖNÜYOR
          Süper Lig’e geri dönmeyi garantileyen Sivasspor, takımın unutulmaz stoperlerinden Manuel Da Costa’yı da yeniden kadrosuna katmak istiyor. Da Costa'nın Olympiakos’la sözleşmesi sezonu sonu bitiyor. (Fanatik)

        • 29

          ASLAN'A MILIK TAKVİYESİ
          Galatasaray aradığı golcüsü Napoli’de buldu: Arkadiusz Milik... Cenk Ergün, Polonyalı forvet için Napoli kulübü ile temas kurarken İtalyanlar da geçen sezon sadece 17 lig maçına çıkıp 5 gol atabilen Polonyalı oyuncuyu kiralamak istiyor. (Fotospor)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa