Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid - Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor. 9 Mayıs Salı akşamı oynanan Juventus - Monaco karşılaşmasında 2-1'lik skorla ilk finalist olan Juventus'un rakibi, Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma ile belli olacak. Peki Atletico Madrid - Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son finaslit belli oluyor. Ligin yarı final ilk maçında 3-0 galibiyet alan Real Madrid, Atletico Madrid deplasmanına avantajlı çıkacak. Atletico Madrid - Real Madrid maçı 10 Mayıs Çarşamba günü (bugün) TSİ 21:45'te başlayacak. Vicente Calderon Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

        DEV KARŞILAŞMAYI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK

        Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk maçı sahasında 3-0 kazanan Real Madrid, rövanşta bu gece Atletico Madrid’e konuk olacak. TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy’un 4. hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Ali Palabıyık ve Barış Şimşek olacak.

        İLK KARŞILAŞMADA RONALDO ŞOV YAPTI

        Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Atletico Madrid'i 3-0 ile geçti. Real Madrid'de hat-trick yapan Cristiano Ronaldo bir rekora daha imza attı.

        UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında iki İspanyol ekibi Real Madrid ve Atletico Madrid, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon kupayı 11. kez müzesine götüren Real Madrid, rakibini Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun ayağından bulduğu 3 golle mağlup ederek bu sezon da final oynama yolunda büyük bir avantaj sağladı. 10, 73 ve 86. dakikalarda Atletico Madrid ağlarını sarsan Cristiano Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turlarında 50 gol barajını aşarak tarihe geçti. Portekizli yıldız eleme turlarında 52 gole ulaştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa