Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Juventus - Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Juventus - Monaco şifresiz mi? - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Juventus, Monaco'yla kozlarını paylaşacak. İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanan Juventus tura çok yakın. Finale yükselmek için son kozunu oynayacak olan Monaco'nun 2 farklı kazanmaktan başka çaresi yok. Peki,Juventus - Monaco maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        Harita

        JUVENTUS - MONACO MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Monaco, Juventus'a konuk oluyor. Evinde ilk maçı 2-0 kaybeden Monaco'ya kazanmak da yetmiyor. Ligde lider olan ve Şampiyonlar Ligi'nde de finali hedefleyen Monaco'nun en az 2 farklı kazanması gerekecek.

        Dünyanın en iyi savunma yapan takımlarından biri olan Juventus ise Şampiyonlar Ligi'nde en az gol yiyen takım durumunda. Ligde şampiyonluğa koşan İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde de kupayı müzesine götürmek istiyor.

        Dünyanın ekranlara kilitleneceği Juventus - Monaco maçı 9 Mayıs Salı günü (bugün) saat 21.45'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalistin belli olacağı dev maç TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        JUVENTUS:Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Andrea Barzagli, Dani Alves, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Gonzalo Higuain, Mario Mandzukic, Paulo Dybala

        MONACO:Danijel Subasic, Benjamin Mendy, Djibril Sidibe, Fabinho, Jemerson, Kamil Glik, Bernardo Silva, Thomas Lemar, Tiemoue Bakayoko, Kylian Mbappe, Radamel Falcao

        İKİ TAKIM YARI FİNALE NASIL GELDİ?

        MONACO

        Monaco Şampiyonlar Ligi'ne E Grubu'nda başladı. Fransız temsilcisi Bayer Leverkusen, Tottenham ve CSKA Moskova'nın bulunduğu grupta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan topladı. Monaco bu performansıyla ikinci tura lider olarak yükseldi.

        REKLAM

        İkinci turda Manchester City ile eşleşen Fransız ekibi ilk maçı 5-3 kaybetmesine rağmen evindeki maçı 3-1 kazanarak tur atladı. Monaco çeyrek finalde karşılaştığı Borussia Dortmund'u ise deplasmanda 3-2 ve evinde 3-1'lik skorlarla yenerek yarı finale geldi.

        JUVENTUS

        İtalyan devi Juventus ise turnuvaya H Grubu'nda başladı. Sevilla, Lyon ve Dinamo Zagreb ile aynı grupta yer alan Juventus grubu 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup tamamladı ve lider olarak son 16 turuna yükseldi.

        Son 16 turunda Porto ile eşleşen Juventus deplasmanda 2-0, evinde ise 1-0 galip gelerek son 8'e kaldı. Çeyrek finalde ise kupanın favorilerinden Barcelona ile karşılaşan İtalyanlar, 3-0 ve 0-0'lık sonuçlarla yarı finale adını yazdırdı.

        İLK MAÇTA TAKIMLARIN KADROLARI

        MONACO:Subasic, Fabinho, Glik, Jemerson, Sidibe, Dirar, Bakayoko, Silva, Lemar, Mbappe, Falcao

        YEDEKLER:De Sanctis, Toure, Raggi, Jorge, Cardona, Moutinho, Germain

        TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

        JUVENTUS:Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Pjanic, Marchisio, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic, Higuain

        YEDEKLER:Neto, Lichtsteiner, Benatia, Asamoah, Rincon, Lemina, Cuadrado

        TEKNİK DİREKTÖR: Massimiliano Allegri

        REKLAM

        EN GOLCÜLER

        Monaco

        Radamel Falcao: 7 gol

        Kylian Mbappe: 5 gol

        Valere Germain: 4 gol

        Juventus

        Gonzalo Higuain: 5 gol

        Paulo Dybala: 4 gol

        Dani Alves: 2 gol

        SAKAT VE CEZALILAR

        JUVENTUS

        SAKATLAR:Marko Pjaca

        CEZALILAR: YOK

        MONACO

        SAKATLAR:Gabriel Boschilia

        CEZALILAR: YOK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa