Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 31'inci hafta karşılaşmasında Akhisar Belediyespor, küme düşmemek için son kozlarını oynayan Gaziantepspor'u konuk ediyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Gaziantepspor, Akhisar deplasmanından galibiyet çıkaramazsa ligde kalma şansını mucizelere bırakacak. Peki, Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK

        Süper Lig'in 31'inci haftas kümedeki takımları yakından ilgilendiren bir maça sahne olacak. Akhisar Belediyespor, lige tutunmaya çalışan Bülent Uygun yönetimindeki Gaziantepspor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Karabükspor'u yeemeyerek ağır bir yara alan Gaziantepspor, en yakın rakibi Kayserispor'un maç eksiğiyle 7 puan gerisinde bulunuyor. Gaziantepspor maçı kazanamaması durumunda ligde kalma şansını mucizelere bırakacak. Gaziantepspor'a göre nispeten rahat bir konumda bulunan Okan Buruk yönetimindeki Akhisar Belediyespor ise maçı galip bitirerek küme düşme riskinden tamamen sıyrılmak istiyor. Zorlu Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçı 8 Mayıs Pazartesi (bugün) saat 20.00'da beIN Sports 2'de başlayacak. Kritik mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak.

        REKLAM

        MUHTEMEL KADROLAR

        AKHİSAR BELEDİYESPOR

        Lukac- Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer, Custodio, Soner, Özer, Olcan, Vaz Te, Cikalleshi

        SAKATLAR: YOK

        CEZALILAR: YOK

        GAZİANTEPSPOR

        Victor- Elyasa, Barış, Pedroso,Fatau, Musa, Reis, Kangwa, İlhan, Marcinho, Ghilas

        SAKATLAR: YOK

        CEZALILAR: YOK

        BİLET FİYATLARI

        Misafir tribün ve kale arkası 10, maraton 11, kapalı 15, VIP tribün 20 TL

        AKHİSAR BELEDİYESPOR İŞLERİ SIKI TUTUYOR

        Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde oynadığı son 4 maçtan 3'ünü kazanarak rahat bir nefes alan Akhisar Belediyespor'da takım kaptanlarından Caner Osmanpaşa, kalan haftalarda aynı performansı sürdüreceklerini söyledi. Pazartesi günü düşme hattındaki Gaziantepspor'uağırlayacak AkhisarBelediyespor'daCaner, "Son iki maçtaki Bursaspor ve Kasımpaşa galibiyetleri takıma iyi geldi. Okan Buruk hocamız geldikten sonra iyi bir çıkışımız var" dedi.

        İyi futbol oynayarak başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Bu sonuçları aynı şekilde Gaziantepspor maçına da yansıtmak istiyoruz. Küme hattından uzaklaştık ama yine de işi garantiye almak için bu karşılaşmada da galip gelmek istiyoruz. Kazanamazsak beraberlik de en kötü sonuçtan iyi olacaktır. Takım olarak hedefimiz Süper Lig'de sezonu bitirebileceğimiz en üst noktada bitirmek olacak" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa