Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor - Trabzonspor | CANLI YAYIN - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 yendi. Galibiyet gollerini; 51 ve 65'te HugoRodallega, 55'te Uğur Demirok kaydetti.

        Dış sahadaki yenilmezlik serisini 7'ye çıkaran Trabzonspor, 47 puana yükselerek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Antalyaspor ise 43 puanda kaldı.

        Trabzonspor, ligin ikinci bölümünde 11 lig maçında 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        Ayrıntılar birazdan...

        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ANTALYASPOR - TRABZONSPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
        REKLAM
        Antalyasporlu Samuel Eto'o ile Trabzonspor kalecisi Esteban arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
        Antalyasporlu Samuel Eto'o ile Trabzonspor kalecisi Esteban arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, Beşiktaş maçına göre kadrosunda iki değişiklikle sahaya çıktı.Bordo-mavili ekibin Beşiktaş'a 4-3 yenildiği 27. hafta mücadelesinde ilk 11'de yer alan kaleci Onur Recep Kıvrak sarı kart cezalısı olduğu için Antalyaspor karşısında yerini Esteban'a bıraktı.

        Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında ilk 11'de görevlendirdiği Castillo'nun yerine ise kadroya N'Doye'u dahil etti.

        Antalyaspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay da Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Çalımbay, orta sahada Zeki Yıldırım'ın yerine Charles'a, ileri uçta ise Deniz Kadah'ın yerine Danilo'yu görevlendirdi.Antalyaspor'da sakatlıkları bulunan Chico, Horic, Emre Güral ve sarı kart cezalısı Deniz Kadah kadroda yer almadı.

        REKLAM

        ANTALYASPOR'DAN UEFA PANKARTI

        Antalyaspor'un taraftarları, maç öncesinde üzerinde "UEFA" yazan bir uçağın resmedildiği pankart açtı.

        Pankartta uçağın kaptan pilotu olarak kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk'ün yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, teknik direktör Çalımbay ve futbolcu Samuel Eto'o'nun resimleri yer aldı.

        Karşılaşmada, ev sahibi ekibin taraftarları, 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadı'nı büyük ölçüde doldurdu. Müsabakayı, 500'e yakın Trabzonspor taraftarı da izledi.

        Antalyasporlu futbolcular ısınmak için sahaya "Sağlık için beslen, sağlık için hareket et" yazılı pankartla çıktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa