Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'ten Beşiktaş açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Spor'a konuştu. Özbek, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a elenmesinin ardından, sarı-kırmızılı kulübün Twitterhesabından yapılan UEFA Kupası paylaşımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

        İşte Dursun Özbek'in sözleri:

        "Beşiktaş, Avrupa'da buraya kadar çok iyi geldi. Elenmelerine üzüldüm. Beşiktaş'ı oyunu için tebrik ediyorum. O paylaşım olmaması gereken bir paylaşımdı. Zamanlaması yanlış oldu. Bu konuda gerekeni yapacağız."

        BALOTELLİ AÇIKLAMASI

        Özbek, ''Son zamanlarda Balotelli haberi çıktı. Bir dönemki Ibrahimovic haberleri gibi basın her gün bu tarz haberler yapıyor. Şu ana kadar herhangi bir teklif yapmadık. Balotelli ile ilgili bir tasarrufumuz yok.'' dedi.

        REKLAM

        ''TUDOR GELECEK SEZONDA BİZİMLE''

        Igor Tudor'un geleceğiyle ilgili gelen soruya da cevap veren Dursun Özbek,''Tudor şu anda bizim teknik direktörümüz ve kendisinden memnunuz. Önümüzdeki sezon için de sözleşmesi var, gelecek sezon da bizimle olacak.'' şeklinde konuştu.

        Beşiktaş'ın elenmesinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından Beşiktaş'a yaptığı göndermeye de cevap veren Özbek,''Bunu koyan arkadaşla görüşeceğim. Bugün olmaması gereken bir şeydi.Zamanlaması yanlış oldu. Gerekeni yapacağız. Galatasaray'ın böyle bir duruşu olmaz. Beşiktaşlı yöneticilerle de yakın dostuz.'' dedi.

        "15 TEMMUIZ'U TÜRKİYE'YE YAŞATMIŞ KİŞİLERİN..."

        Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç konusu: "Galatasaray'ın duruşu çok net. Hep devletine bağlı bir kurum. Böyle bir karar alınmasını kabul etmedik yönetim olarak. Biz ağustos ayında bu kişilerin tespiti için harekete geçtik. Bu 7 kişiyle ilgili delil toplamaya başladık. Bu delillerle beraber bu 7 kişiyi disipline sevk ettik. Disiplin Kurulu olayı inceledi. Genel Kurul 12 saate yakın sürdü. İnsanlar yoruldu. Bunları bir mazeret olarak söylemiyorum, durum tespiti yapıyorum. Oylama işin sonuna kaldı. 250 kişi kaldı sona. O arada rahatsızlığım nedeniyle bir konuşma da yapamadım. İstenmeyen bir sonuç ortaya çıktı. Gece hiç uyumadım. Böyle bir şeyi beklemiyordum. Bazı kişilerin konuşmaları etkili oldu. O üyeleri resmen üyelikten çıkardım. 15 Temmuz'u Türkiye'ye yaşatmış kişilerin arkasında kesinlikle durmayız. Bu işlerde bizim kadar tavrını net şekilde gösteren bir kulüp yok. Tuzak demek yanlış olur ama 'Ne pahasına olursa olsun ibra etmeyeyim' diyenler oluyor."

        ERGİN ATAMAN SENEYE KALACAK MI?

        "Ergin Ataman çok iyi bir Galatasaraylı. Uzun süre milli takımı da çalıştırdı. Çok makul bir bütçeyle iyi bir başarı yakaladı. Sözleşmemiz sezon sonuna kadar devam ediyor. Elbette ki sezon sonunda hangi kararı alacak, Galatasaray yönetimi çalışmak ister. Bugünden sezon sonuna kadar bir şey söylemek yanlış olur. Taraftarla bir sürtüşmesi oldu, olmasa daha iyiydi. Galatasaray camiasıyla bir bütün. Aile içinde ufak tefek tartışmalar olabilir. Bütüne zarar vermemek gerek. Herkesin biraz sabırlı olması lazım. Basketbol takımının başarısına zarar verecek her şeyden sakınılması lazım. Ben de, hoca da, taraftar da..."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa