Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş: Caner Erkin'in 10 gün sahalardan uzak kalacağı iddiası doğru değil - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan ve 153 gün sonra Beşiktaş'ın Astra Giurgiu ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Caner Erkin'in, sol uyluk ön adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve mikro kanama tespit edildiği açıklandı.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Caner Erkin'in adalesinde yırtık olduğu gerekçesiyle 10 gün sahalardan uzak kalacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, "Sağlık ekibimiz tarafından yapılan incelemede Caner Erkin'in sol uyluk ön adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve mikro kanama oluştuğu görülmüş, oyuncumuzun 2-3 günlük bir tedavi sürecine alınarak tedbiren takımdan ayrı çalışmasına karar verilmiştir." denildi.

        Caner Erkin'in tedavi sürecinin ardından pazartesi günü takımla çalışmalara devam edeceği aktarıldı.

        BEŞİKTAŞ EKSİK ÇALIŞTI

        Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Beşiktaş, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman düz koşuyla başladı ve istasyon çalışmalarıyla devam etti. İdmanın son bölümünde dar alanda yapılan çift kale maç renkli görüntülere sahne oldu. Siyah-beyazlı takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun, attığı gollerle antrenmanın parlayan ismi odu. Siyah-beyazlı takımın bir başka yıldızı Demba Ba da çift kale maçta oynadı. Antrenmanın ardından bazı futbolcular özel şut çalışmaları gerçekleştirdi.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa