Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Middlesbrough: 1 - Manchester United: 3 - Futbol Haberleri

        Manchester United, Riverside Stadı'nda Middlesbrough'a konuk oldu.

        İlk yarıyı Fellaini'nin 30. dakikada attığı kafa golüyle 1-0 önde kapatan Kırmızı Şeytanlar, Jesse Lingard'ın ceza sahası dışından attığı şutla farkı ikiye çıkardı.

        77. dakikada United savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topta Rudy Gestede fırsatı iyi değerlendirerek ev sahibi ekibi umutlandırdı.

        Uzatma dakikalarında beraberlik golü için baskısını artıran Middlesbrough United yarı sahasında topu kaptırdı, kaleci Victor Valdes'in büyük hatasında Antonio Valencia skoru belirledi.

        Manchester United sahadan 3-1 galip ayrıldı.

        Bu sonucun ardından puanını 52'ye yükselten Manchester United 5. sıraya yükseldi. Ateş hattındaki Middlesbrough ise 19. sırada kaldı.

        MOURINHO'DAN AÇIKLAMA

        İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, uzun süre takımının başında kalmak istediğini söyledi.

        Mourinho, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, futbolda istikrarın önemine değinerek, "En az üç yıl daha burada olacağım. Sanırım kulüp yetkilileri, başarı için istikrarın gerekli olduğunu anladı. Kalmamı isterlerse memnuniyetle uzun süre devam ederim ama iki tarafın da mutlu olması gerek. Bir kulüpte gerçek anlamda başarı elde etmeden 10-15 yıl çalışabilen bir teknik adam değilim ama açıkçası işler iyi giderse çok daha uzun süre Manchester United'da kalmak isterim." ifadelerini kullandı.

        Premier Lig'de takımlar arasındaki güç farkının yıllar geçtikçe azaldığını aktaran 54 yaşındaki Mourinho, "Sir Alex Ferguson'ın teknik direktörlük döneminde kulüp başarıya o kadar alışmış ki belki de bu yüzden diğer takımların aşama katettiğini göremedi. Yayın gelirlerinin paylaşılmasıyla tüm kulüpler gelişti. Bu sayede artık Manchester United zirvede yalnız değil. 6-7 kulüp çok güçlü hale geldi. Diğer kulüpler daha zayıf olmasına rağmen ekonomik açıdan güçlü durumdalar." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa