Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Atiker Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Fenerbahçe karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, alınan galibiyetin tüm Konyaspor camiasına hayırlı olmasını dilerken, "Tarihimizde ilk defa Kadıköy'den 3 puanla dönüyoruz. Dün kulübümüzde genel kurul yapmıştık, yeni yönetimimize böyle bir hediye vaadinde bulunmuştum. Teknik heyet ve futbolcular bu hediyelerini verdiler, biz de karşılığını verdik. Tüm camiamıza hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

        "CAMİAMIZA YAPILAN SAYGISIZLIKTIR"

        Futbol camiasında teknik direktör konusunda gelişmelerin her zaman olduğunu söyleyen Ahmet Şan, "Bunu diğer kulüplerde de gördük. Benim şahsım ve teknik direktörümüz mutlaka bir gün görevini tamamlayacak ve başka bir göreve devam edecek. 2018'e kadar sözleşmemiz devam ediyor. Özellikle belli gruplar tarafından bu olay her gün basında işleniyor. Aslı astarı olmayan bilgiler paylaşılıyor. Konyaspor camiasını huzursuz ediliyor. Bu camiamıza yapılan saygısızlıktır. Lütfen bizi rahat bırakın ve biz işimize bakalım. Geçen sene 3. olmuş bir takımın üzerine sezon başından bu yana birçok hakem hataları ve şanssızlıklar geliyor. Bunun üzerine bir de böyle bir teknik direktör tartışması Bizim açıklamamızdan cımbızla bir kelimemiz alınıp suni bir kriz oluşturuldu. İster istemez krizin içinde bulunan kişiler ve bizler bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

        "GEREKİRSE HOCAMIZI OMUZLARDA UĞURLARIZ"

        Hedefleri doğrultusunda ilerlediklerinin de altını çizen Şan, "Bir şeyler konuşuyoruz ve yine konuşmalarımızın içinden başka amaçlar ortaya çıkarılıyor. Bu doğru değil. Biz huzurlu bir takımız, proje takımıyız, hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Kupada iddialıyız, ilk 5, 6 sıra için mücadele ediyoruz. Hocamız zaten ayrılacaksa, vakti geldiğinde oturur konuşuruz. Bize tarihimizde en büyük başarıyı yaşatan hocamızı biz Konyalılar olarak omuzlarımızda uğurlarız. Bu kötü bir sonuç değil ama zamanı gelmesi lazım. Lig devam ederken, direkt rakibimiz olan Fenerbahçe'yle karşılaştık, belki yarın kupada karşılaşacağız. Belki Fenerbahçe'nin şu andaki görevdeki hocasıyla ilgili başka sonuçlar çıkarılacak. Ben spor camiasını biraz daha sükünetle bu olayların üzerine gitmesini temenni ediyoruz" dedi.

        "HOCA ARAYIŞI İÇİNDE DEĞİLİZ"

        Aykut Kocaman'ın yerine herhangi bir hoca aramadıklarını söyleyen Ahmet Şan, "Bizim bir hoca arayışımız yok. Ben İstanbul gazetelerinin Anadolu'daki bir kulüple neden bu kadar ilgilendiklerini merak ediyorum. Lucescu'yu getiriyorlar, başka hocayı getiriyorlar. Geçenki maçta bu olay futbolcularımızı da etkiledi. Biz kendilerini sakinleştirmek ve profesyonelce kendi işlerine odaklanmalarını istedik. Bugün de neticesini aldığımızı düşünüyorum. Herhangi bir teklif de olmadı, herhangi bir arayışımız da olmadı. Hocamız sezon başlamadan 1 hafta önce kendisine Fenerbahçe'den teklif geldiğini söylemişti. 2018'e kadar sözleşmemiz var. Kendisi görevinin başında, biz de hocamızdan memnunuz" dedi.

        "TEKRAR HOCAMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ"

        Aykut Kocaman'a sözleşme teklif ettiklerini de söyleyen Ahmet Şan, "2018'den sonra 2 yıl beraber çalışalım diye konuştuk. Bununla ilgili olarak hocamızla tekrar görüyeceğiz. Böyle bir maçtan sonra bu konularla kamuoyunu meşgul etmek istemezdik. Bugün bizim için tarihi bir gün. Ben sadece bunun sevincini bütün hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa