Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Lyon - Beşiktaş çeyrek final maçı ne zaman oynanacak? İlk maç ne zaman? İlk maç nerede? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura sonuçları yapılan kura sonucunda açıklandı. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen çeyrek final kuralarında temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi Lyon oldu. Aynı zamanda Lyon - Beşiktaş ilk maç tarihi ve rövanş maçı tarihi de belli oldu. PekiLyon - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

        LYON - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

        UEFA Avrupa Çeyrek final eşleşmeleri yapılan kura çekilişinin ardından tamamlandı. Temsilcimiz Beşiktaş, Fransa temsilcisi Lyon ile eşleşti. Beşiktaş, Lyon ile ilk maçı deplasmanda 13 Nisan tarihinde oynayacak.

        Çeyrek final diğer eşleşmeler;

        Manchester United - Anderlecht

        Celta Vigo -Genk

        Ajax - Schalke 04

        UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Fransa'da Lyon'a konuk olacak. Maçın rövanşı ise 20 Nisan'da Vodafone Arena'da oynanacak.

        REKLAM
        Harita

        OLYMPİAKOS'U 4-1 YENEREK TURLAMIŞTIK

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 1-1'in rövaşındaYunan ekibi Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş, 14 sezon sonra 3. kez çeyrek finale yükselmeyi başardı.1986-1987 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek finale yükselen siyah-beyazlı takım, 2002-2003'te de UEFA Kupası'nda bu başarıyı göstermişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa