Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat'tan futbolculara: Şimdi zafer vakti - Fenerbahçe Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında yarın deplasmanda Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat oyuncularını havaya sokmaya çalışıyor...

        Ligde alınan Bursaspor beraberliği ile şampiyonluk yarışında önemli bir fırsatın kaçması sonrasında Samandıra’da moraller fazlasıyla bozulmuştu. Bunun için de zaman zaman bire bir zaman zaman da toplu halde talebeleriyle toplantılar yapan Hollandalı çalıştırıcı onları maçın havasına sokmaya çalışıyor.

        Tecrübeli hoca yaptığı konuşmalarında, “Ligde istemediğimiz sonucu alıyor olabiliriz. Bizim kadromuz kötü değil. Fakat lig için önemli eksiklerimiz bulunuyor. Biz tam bir turnuva takımıyız. O yüzden UEFA Avrupa Ligi’nde yüksek hedeflerimiz var. İlk maçtan tur için avantajı sağlayacağız” diyor.

        ‘ÇOK BÜYÜK GALİBİYETLER ALDIK’

        Avrupa arenasında alınan başarılı sonuçları da futbolcularına hatırlatan teknik direktör Dick Advocaat, “Size güveniyorum. Bu arenada çok büyük galibiyetler aldık. Şimdi bunlara yeni bir zafer daha ekleme vakti geldi. Size yaptığım uyarıları dikkate alır ve saha içerisinde uygularsanız daha ilk maçtan tur için önemli bir avantajla İstanbul’a döneriz” ifadesini kullandı.

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa