Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nazifoğlu: "Riekerink'in alternatiflerini konuşuyoruz" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, Kayserispor'a 2-1 yenildikleri maçtan sonra şunları söyledi:

        "Protesto her zaman normaldir. Ama maç bittikten sonra bu protestoyu yaparsak, sonuçta takıma zarar veriyor. Tabii ki haklıdırlar. Yönetimi de hocayı da futbolcuları da protesto edebilirler. Çok önemli bir haftaydı bizim için. Bu haftayı yok sayıyoruz ama önümüzdeki maçlara bakacağız."

        "YÜKSEK STOPERİMİZ YOK"

        "Maalesef yüksek stoperlerimiz yok. Devre arasında çok uğraştık ama takımları bırakmadı. Yüksek stoper almak lazım. Şu andaki durum bu."

        REKLAM

        "HOCA OLARAK KİM GELECEK MESELA?"

        "Hocanın değişmesiyle ilgili şu an, kim gelecek mesela? Hocanın değişmesini ön görmememizin nedeni yarardan çok zarar vereceğidir. Yeni gelecek hoca da bize 3-4 hafta kaybettirecektir. Sizler gibi bizler de taraftarız. Muhtelif alternatifleri tabii ki konuşuyoruz. Hoca ile böyle bir görüşme yapmadık."

        "Maalesef takımımız Wesley'e çok alışmış. O olmadığında takım bocalıyor. Selçuk'un da olmaması eklenince sorumluluğu alacak kişi bulamadık. Tolga'nın da bir haftalık idman şansı oldu ve kuvvetli bir şekilde göremedik. Top kazanamadık. Karşı takım da çok hırslıydılar. Wesley olmadığı zaman takımın görüntüsü bu oluyor."

        "Hakemi bu pozisyonda çok fazla eleştiremem. Karabük maçındaki gibi bir şey söyleyemem. Biz her hafta gelen 2 ortayı gol yersek, şampiyon falan olamayız. Bu kadar basit. Takım maalesef belli bir yaşın üzerinde. Her hafta biri iyileşiyor, biri sakatlanıyor. Sene sonuna kadar da böyle devam edecek.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa