Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Ürkmezgil: 'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor' algısı yapılıyor - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenildikleri maçta, rakibin ilk golünün ofsayt olduğunu ve penaltılarının verilmediğini savundu.

        Önce kendilerine baktıklarını belirten Ürkmezgil, “Özeleştirimizi yapıyoruz. Ancak kazandığımız maçlarda da aleyhimize hatalar olmasına rağmen kamuoyunda ‘Hakemler Beşiktaş’ı kolluyor’ algısı yapılarak kulübe darbe vurulmaya çalışıyorlar. Osmanlı ve Alanya maçlarında verilmeyen penaltılar, ofsayttan yenilen goller vardı. Galip geldiğimiz maçlarda çok fazla problem çıkarılmadı. Şimdi ikinci bir darbe ‘Beşiktaş kollanıyor’ denilerek vuruluyor” diye konuştu.

        ‘BİLİNÇLİ YAPILIYOR’

        “Bunu hazmetmek çok zor” ifadesini kullanan Ürkmezgil, şöyle devam etti: “Biz hakemlerin de hata yapabileceğini düşünen bir zihniyete sahibiz, bu algıyı kabullenemeyiz. İnsan üstü sabır ve irade olması lazım. Bu haksızlık. Bunun özellikle yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum.”

        ‘OYUNDAN MEMNUN KALMADIK’

        Siyah-Beyazlı yönetici, Karabük önündeki futbolu da eleştirip “Kusura bakmasınlar futbolcuların oyunundan memnun olmadım. Takım kötü bir günündeydi, heyecanı yoktu. Herkesin gördüğünü biz de gördük, aksini savunacak değiliz. Çok uzun zamandır maçın tamamında böyle heyecansız bir oyun izlememiştim” açıklamasını yaptı.

        HABERTÜRK SPOR

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa