Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş deplasmanda zorlanıyor - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın deplasmandaki puan kayıpları artmaya başladı.

        Siyah-beyazlı takım, bu sezon 11. deplasman maçına çıkarken, rakiplerine 2. kez yenildi. Dış sahada 6 galibiyet alan Beşiktaş, 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlıların Kardemir Karabükspor karşısında aldığı mağlubiyetle dış sahadaki puan kaybı 12'ye çıktı.

        8 PUANI SON 5 MAÇTA YİTİRDİ

        Beşiktaş, son haftalarda deplasman maçlarında zorlanıyor.

        Son 5 dış saha mücadelesinde Osmanlıspor'u 2-0, Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş, diğer deplasman maçlarında ise Kasımpaşa ile Kardemir Karabükspor'a 2-1'lik skorlarla yenildi. Fenerbahçe'ye ile Kadıköy'de 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, son 5 dış saha maçında 8 puandan oldu.

        GEÇEN SEZONKİ PUAN KAYBINA YAKLAŞTI

        Beşiktaş, şampiyon olduğu geçen sezonki 17 dış saha maçında yaşadığı puan kayıplarına bu sezon 11 karşılaşmada yaklaştı.

        2015-2016 sezonunda rakiplerine konuk olduğu 17 karşılaşmada 11 galibiyet ve üçer beraberlikle yenilgi alan siyah-beyazlı takım, 15 puan kaybetmişti.

        Beşiktaş, bu sezon ise 11 maçta 12 puan yitirdi.

        ZORLU DEPLASMAN MAÇLARINA ÇIKACAK

        Deplasmanlarda son haftalarda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ı, zorlu dış saha maçları bekliyor.

        Siyah-beyazlı takım, şampiyonluk mücadelesi verdiği rakiplerinden Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.

        Rıza Çalımbay yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Antalyaspor'a da konuk olacak Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında toparlanma sinyali veren Trabzonspor ile de deplasmanda oynayacak.

        Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor'a konuk olacak siyah-beyazlı takım, sezonun kritik haftalarındaki bir dış saha maçında ise 33. haftada Gaziantepspor'un karşısına çıkacak.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa