Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'den oyunculara: Tahrik sürecek - Beşiktaş Haberleri

        Fenerbahçe’ye olaylı maçın ardından yenilip kupaya veda eden Beşiktaş, gözünü lige çevirdi... Bugün deplasmanda sezonun sürpriz çıkış yapan takımları arasında yer alan K.Karabük ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da yönetim ve teknik heyet derbide yaşananlardan sonra işi sıkı tutuyor.

        Önceki gün Atiba Hutchinson için düzenlenen doğum günü kutlamasına başkan Fikret Orman’ın katılmasının ardından dün de Karabük yolculuğu öncesinde ikinci başkan Ahmet Çebi, Karabük yolculuğu öncesinde tesislere giderek takıma hem moral verdi hem de yolcu edip başarılar diledi.

        REKLAM

        ‘BU OLAYLAR DAHA DA ARTABİLİR’

        Başkan Fikret Orman ile Çebi’nin takım ve teknik heyetle bir sohbet gerçekleştirdiği de öğrenildi.

        F.Bahçe derbisinde tahrik edildiklerini ve bu tahriklerin bundan sonra devam edeceğini belirten ikili, “Bizim futbolumuz

        bütün takımların üzerinde. Bu tabii ki rakiplerimizi rahatsız ediyor. Bizimle oynayacak olanlar da bize karşı daha motive oluyor. Bu nedenle bundan sonra da ‘tahrik etme’ yoluna başvurabilirler. Bu olaylar daha da artabilir. Sakın bir kez daha oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin” dedikleri öğrenildi.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa