Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: "Florya projesinin Galatasaray'a hayırlı olacağına inanıyorum" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti.

        Bakırköy Belediyesinden yapılan açıklamada, Dr. Bülent Kerimoğlu'nun makamında gerçekleştirilen ziyarette Dursun Özbek'in, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek inşaat projesiyle ilgili bilgi verdiği kaydedildi.

        Özbek'in, yaptığı açıklamada, gecikmiş bir ziyaret olduğunu aktararak, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. Kulübümüzün de üyesi olan belediye başkanımız Bülent Kerimoğlu'na proje hakkında bilgi aktardık." ifadelerini kullandığı belirtildi.

        REKLAM

        Kerimoğlu'nun ise ziyareti bir ağabey-kardeş buluşması olarak nitelendirerek, "Başkanımız Dursun Özbek'in ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Başkanımızla Florya Projesi ile ilgili düşüncelerimizi ve görüşlerimizi paylaştık. Florya ile özdeşleşen Galatasaray Kulübü ile Bakırköy Belediyesi arasındaki sıcak ve dostane ilişki artarak devam edecektir." şeklinde görüş belirttiği aktarıldı.

        Öte yandan, Özbek'in Kerimoğlu'na, arkasında ismi yazılı bir Galatasaray forması hediye ettiği bildirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa