Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Yusuf Namoğlu ve ekibinden rezalet atama! - Kasımpaşa Haberleri

        Akhisar-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa’nın golünü önce veren sonra da iptal eden ve bu şekilde büyük bir skandala imza atan hakem Tolga Özkalfa, Merkez Hakem Kurulu tarafından adeta ödüllendirilerek yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçına 4. hakem olarak atandı.

        Verdiği yanlış kararla tüm tepkileri toplayan Özkalfa’nın, sezonun en önemli karşılaşmalarından birinde görevlendirilmesi büyük şaşkınlık yarattı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu da yaptığı bu rezil atama ile geçmişteki başarısız kurul başkanlarını aratır hale geldi aynı zamanda bu atamasıyla başarısız icraatlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

        Cezalandırılıp maç verilmemesi gereken Özkalfa’nın yaptığı rezaletin ardından henüz 1 hafta geçmeden sezonun kaderini

        belirleyecek böylesine önemli bir derbide görevlendirilmesi kafalarda değişik soru işaretleri yarattı.

        Hakem hatalarının her geçen gün arttığı ligimizde de şimdi de böylesine bir rezalete ortak olunması çeşitli yorumlara yol açtı. Bu skandal atama için ayrıca “Kasımpaşa maçındaki rezalet yan hakem Cevdet Kömürcüoğlu’na yüklenmek isteniyor” yorumları yapıldı.

        KASIMPAŞA MAÇINDA NE OLMUŞTU?

        Bilindiği gibi geçen hafta oynanan Akhisar-Kasımpaşa maçının 80. dakikasında Kasımpaşa Koita’nın ayağından nizami bir gol kazanmıştı. Nitekim kıdemsiz yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu golün geçerli olduğu doğrultusunda orta sahaya doğru

        koşmuş, hakem Tolga Özkalfa da düdük çalarak golü verdiğini işaret etmişti.

        Fakat sonrasında anlaşılmaz bir şekilde önce yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu ofsayt bayrağını kaldırmış, sonra da Tolga Özkalfa golü iptal etmişti. Bu hakem rezaleti yüzünden de Kasımpaşa sahadan 1-0 yenilgi ile ayrılmıştı.

        HABERTÜRK SPOR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa