Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Bucaspor'da ceza korkusu - Futbol Haberleri

        Daha önce evinde oynadığı maçlarda çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 4 kez ceza alan ve toplam 24 bin TL fatura ödeyen Bucaspor, 5'inci ihlali gerçekleştirdiği takdirde bir sonraki müsabakasını seyircisiz oynayacak. Başkan Çetin Kayışlı, bundan sonra yapılacak olumsuz tezahüratların kulübe büyük zarar vereceğini belirterek, "Artık çirkin ve kötü tezahürat yapılan her maçta sahamız kapanacak ve para cezaları da katlanarak artacak. Taraftarımızın sağduyulu olmasını istiyoruz" dedi.

        Bucaspor, evinde oynadığı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Sivas Belediyespor, Amed Sportif ve son olarak Nazilli Belediyespor müsabakalarında çirkin ve kötü tezahürat yüzünden para cezası almıştı.

        Öte yandan Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını sürdüren İzmir ekibinde sakatlığı geçen Emre Toraman'ın topla çalışmalara başlaması sevinç yarattı. Yaklaşık 3 haftadır tedavi gören deneyimli oyuncunun yarınki idmanda yapılacak çift kalede yer alacağı, durumuna göre Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna girebileceği ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa