Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Medipol Başakşehir - Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında lider Medipol Başakşehir, evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Lider Başakşehir'in koltuğunu Beşiktaş'a kaptırmaması için mutlaka kazanması gerekiyor. Peki Medipol Başakşehir - Antalyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan maç 3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 14:00'da oynanacak. Zorlu maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        ANTALYASPOR GOL ÇALIŞTI

        Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, annesinin rahatsızlığı nedeniyle bir süredir izinli olan Serdar Özkan da katıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışmasıyla devam etti.

        Antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, iki gruba ayrılarak çift kale maç yaptı. Son 4 karşılaşmayı tek gollü galibiyet ile kazanan Antalyaspor'da Medipol Başakşehir karşısında forma giymesi beklenen oyuncular, çift kale maçta gol organizasyonları çalıştı.

        Ramon Motta ve Anıl Koç attığı gollerle teknik heyetin beğenisini kazandı. Neşeli anlara sahne olan çift kale maçta, yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun da hırslı oyunu dikkati çekti. Çift kale maçı sık sık durduran Çalımbay, defans hattında forma giyen oyuncularına uyarılarda bulundu.Sakatlığı bulunan Emre Güral, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        ANTALYSPOR'DA NEŞELİ ANTRENMAN

        Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

        Kırmızı beyazlı takım Hasan Subaşı Tesisleri'nde, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

        Kırmızı beyazlılar daha sonra koordinasyona dayalı eğitsel oyun oynadı. Oyunda futbolcuların birbirine sarılması ve yerde yaptığı hareketlerde neşeli dakikalar yaşandı. Daha sonra top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar, sınırlı alanda taktik oyun oynadı.

        Antrenmanın ikinci bölümünde Çalımbay, futbolcularına taktik çalışması yaptırdı. Sınırlı alanda kaleli taktik oyununda Çalımbay, futbolcularını sık sık uyardı. Taktik antrenmanda Eto'o hırsıyla dikkati çekti. Antrenmanda Emre Güral, fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

        EMRE BELÖZOĞLU OYNAYABİLİR

        Turuncu-lacivertli takımda, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan maçta üst adalesindeki zorlanma nedeniyle oyundan çıkan kaptan Emre Belözoğlu, takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcının deneyimli futbolcuya yarın ilk 11de şans vermesi bekleniyor.

        Medipol Başakşehirde Samuel Holmen ve Cenk Ahmet Alkılıçın sakatlıkları sürüyor. İstanbul ekibinde, cezalı oyuncu bulunmuyor.

        BAŞAKŞEHİR 21 MAÇTIR KAYBETMİYOR

        Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 21 maçı kaybetmedi.

        Bu sezon yaptığı 12 maçın 9'unu kazanan, 3'ünden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı.

        İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa