Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Kızılcabölükspor - Atiker Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun ilk haftasında yarın Denizli ekibi Kızılcabölükspor'a konuk olacak. Peki Kızılcabölükspor - Atiker Konyaspormaçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        KIZILCABÖLÜKSPOR -ATİKER KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yarın saat 14.00'da başlayacak maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Maç A2 TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        Konya temsilcisi, geçen sezon Süper Lig'i ilk 5'te bitirdiği için grup aşamasından dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

        Atiker Konyaspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde Shakhtar Donetsk maçında sakatlanan Ali Çamdalı'nın Kızılcabölükspor'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

        Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, yoğun maç trafiğini düşünerek kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor.

        KONYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ ERHAN GÖKMEN: "KAYBETMEDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

        Erhan Gökmen, kazanmaları gereken bir maçı kaybetmedikleri için mutlu olduklarını belirterek, taraftarın önümüzdeki dönem çok daha güçlü bir takım izleyeceğini vurguladı. Gökmen sözlerini şöyle sürdürdü:

        "İki haftadır kazanıyorduk. Bu açıdan serinin devam edebilmesi için son derece önemli bir karşılaşmaydı bizim için. Çünkü Konyaspor kazanma alışkanlığını elde ettiği dönemlerde kendine güvenen oyun tarzıyla neler yapabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. O açıdan bakıldığında kazanmamız gereken bir maçtı ama yine de kaybetmediğimiz için mutluyuz. Şimdi tek düşüncemiz sezonun ikinci yarısına hedeflediğimiz puan aralığında girebilmek. Taraftarlarımız müsterih olsunlar önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir takım izleyecekler. Bunun için çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz."

        Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak maçın ardından yine hayati önem taşıyan bir başka mücadele için Alanyaspor deplasmanına gideceklerini ve bu karşılaşmadan istedikleri sonucu alacak güçte olduklarını dile getiren Erhan Gökmen, "Zor bir deplasmana çıkıyoruz. Ama takımımıza güvenimiz sonsuz. İyi bir sonuçla evimize döneceğimizi düşünüyorum. Konyaspor bu sezon yine ligin en sıra dışı takımlarından biri olacaktır" diye konuştu.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa