Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Akhisar Belediyespor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Bursaspor, iki hafta önce Spor Toto Süper Lig'de evinde golsüz berabere kaldığı Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Peki Akhisar Belediyespor-Bursaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

        Akhisar Belediyespor - Bursaspor maçı 30 Kasım Çarşamba günü saat 16:30'da oynanacak. Grupların ilk maçı olan ve iki takım için de iyi bir başlangıç şansı olan maçı Mete Kalkavan yönetecek. Maç Akhisar Şehir Stadyumu'nda oynanacak. ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

        GENÇLER MÜCADELESİ

        Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, ligde fazla şans bulamayan ve genç ağırlıklı kadro ile çıkması bekleniyor. Bursaspor'da Bilal Kısa, Şamil Çinaz, Furkan Özçal sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

        HAKEM METE KALKAVAN

        Akhisar Belediyespor ile Bursaspor arasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.30'da oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesinin Süper Lig hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Dördüncü hakem ise Murat Özcan. Kalkavan bu sezon Bursa'da 2-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçında görev yapmıştı.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa