Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray Elazığspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında son şampiyon Galatasaray ile 1. lig ekiplerinden Elazığspor karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray-Elazığspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Türkiye Kupası maçı hakkında tüm detaylar...

        GALATASARAY-ELAZIĞSPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Galatasaray, Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Elazığspor'u konuk edecek. Galatasaray-Elazığspor maçı 30 Kasım Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'da Ali Kardeşler'in yöneteceği mücadele A2 TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Kardeşler'in yardımcılıklarını Kerem Ersin ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

        Son üç sene kupayı müzesine getiren Galatasaray statü gereği bu sene eleme turundan başladı. Dersimspor ile eşleşen Galatasaray tek maç üstünden oynanan turu 5-1 ile geçerek gruplara kaldı. E Grubu’nda Elazığspor, 24 Erzincanspor ve Tuzlaspor ile oynayacak olan sarı-kırmızılı takım ikinci karşılaşmasında da 14 Aralık’ta 24 Erzincanspor’a konuk olacak.

        TFF 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor gruplara iki eleme oynayarak geldi. 2. turda Sarayönü Belediyespor’u 6-4 ile geçen Elazığspor üçüncü turda Ofspor’u penaltılar sonrası eledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa