Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Darıca Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman, şifresiz mi? A2 TV frekansı - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun ilk haftasında bugün 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği'ne konuk olacak. PekiDarıca Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        DARICA GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Darıca Gençlerbirliği ile Beşiktaş bu akşam saat 20:30'da karşı karşıya gelecek. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak maçı Alper Ulusoy yönetecek. Maç canlı yayınla şifresiz olarak A2 TV'den yayınlanacak.

        ŞENOL GÜNEŞ'TEN ALTYAPI OYUNCULARINA ŞANS

        Teknik direktör Şenol Güneş, yoğun maç trafiği ve hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi nedeniyle, Darıca maçında forma şansı bulamayan ve A takımla idmanlara çıkan altyapı oyuncularına forma şansı verecek.

        BEŞİKTAŞ NAMAĞLUP

        Şimdiye kadar Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yoluna devam eden Beşiktaş, çıktığı 17 maçta henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

        Şenol Güneş'in ekibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da aynı başarıyı göstererek yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor. Süper Lig'de 12 maçta topladığı 28 puan ile Başakşehir'in ardında ikinci sırada bulunan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkma şansı hala devam ediyor.

        RHODOLFO TAKIMLA ÇALIŞTI

        Beşiktaş, dün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda pas, duran top ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Yapılan antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sonlandı. Antrenmanda sakatlığı geçen Luiz Rhodolfo takımla birlikte çalıştı.

        A2 TV FREKANSI

        Frekans :12053

        Pol:H (Yatay)

        Symbol :27500

        FEC :5/6

        Uydu :Türksat 4A

        STADYUM KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa