Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'u Batalla ve Jorquera sırtlıyor - Futbol Haberleri

        Süper Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapan ve özellikle kaleci Harun Tekin’in başarılı performansıyla üst sıralarda yer alan Bursaspor’da bu sezon ileri uçta görev yapan isimlerin formsuzluğu dikkat çekiyor.

        Özellikle geçen sezon toplamda 16 gol atan Tomas Necid bu sezon yokları oynarken, Çek oyuncu görev yaptığı 6 maçta henüz fileleri havalandıramadı. Bununla birlikte geçen sezon ligde 13 maçta 6 gol atan Deniz Yılmaz da hayal kırıklığı yarattı. Kiralık olan kadroya katılan Venezuelalı Yonathan del Valle ise 1 gol, 2 asistle oynadı. Sercan Yıldırım da 1 kez topu filelerle buluşturabildi. Buna karşın henüz 19 yaşındaki Kubilay Kanatsızkuş’un ligdeki 1 gol, 2 asistlik performansı teknik heyeti mutlu etti.

        SAVUNMADAN TEK GOLLÜK KATKI

        Yeşil-Beyazlılar’da golcü isimler bu sezon beklentilerin altında kalmasına rağmen orta sahada görev yapan Arjantinli yıldız Pablo Batalla ve Şilili Cristobal Jorquera’nın başarılı performansları Bursa’nın başarısında büyük rol oynadı. Kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen Batalla, bu sezon ligde 11 maçta 5 gol atıp, 3 de asist yaptı. 28 yaşındaki Cristobal Jorquera da 4 golle katkı sağladı. Bursa’da savunmacılardan ligde gol atan tek isim ise Ertuğrul Ersoy oldu. 19 yaşındaki oyuncu, ilk hafta deplasmanda 2-1 kazanılan Adana maçında takımının ilk golüne imza atmıştı. Timsah’ta İsmail Konuk ve Sivok ise Türkiye Kupası’nda birer kez fileleri havalandırdı.

        HABERTÜRK SPOR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa