Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Futbolcuların mide bulantısı yaşamasına neden olan takım otobüsünün dışındaki kaplama söküldü - Beşiktaş Haberleri

        Önceki gün stada gelen Beşiktaş’ın otobüsündeki değişim gözlerden kaçmadı. Üzerinde Kartal fotoğrafı olan ve otobüsün camlarını da kaplayan filmin komple kaldırılmış olması dikkat çekti.

        Beşiktaş’ın Benfica ile Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş, “Bazı oyuncuların maç öncesinde mide bulantısı şikâyeti oldu. Bunun sebebini araştıracağız” açıklamasını yapmıştı.

        Siyah-Beyazlıyetkililer de bunun üzerine mide bulantısına sebep olabilecek her şeyi gözden geçirdi. Takımın maç öncesinde yediği yemek dahi araştırıldı ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı ve sonunda bunun sebebinin takımı taşıyan otobüsün camlarındaki siyah film olduğuna kanaat getirildi.

        BEŞİKTAŞ YAZISI VE LOGOLAR KALDI

        Nitekim takım otobüsündeki değişim Beşiktaş’ın önceki gün Medipol Başakşehir ile oynadığı maçın ardından ortaya çıktı. Üzerinde Kartal fotoğrafı olan ve otobüsün camlarını da kaplayan siyah filmin tamamen sökülmüş olması dikkatli gözlerden kaçmadı. Takım otobüsünün üzerinde sadece Beşiktaş arması, Beşiktaş yazısı ve sponsorların logolarının kaldığı görüldü. (Vatan)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa