Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Moussa Sow: Attığım goller zincir gibi - Fenerbahçe Haberleri

        Senegalli yıldız, “Benim için güzel bir akşam oldu. Fenerbahçe için de öyle. Attığım golleri zincir gibi değerlendirebiliriz. Golcüler gol atmak ister. Ben de gol atmak istiyordum ve attım. Fenerbahçe Kulübü’ne teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum, bana her zaman destek oldular. Daha önceden ligden düşmüş bir takıma karşı Elazığspor’a karşı hat-trick yapmıştım. Bu 2. oldu. Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü röveşatayla attığım için” dedi.

        '7. HARİKA'

        Fenerbahçe, son 7 resmi maçını da kazanmayı başardı. Ayrıca son 13 karşılaşmada 10 galibiyet alan Kanarya, bu süreçte sadece Old Trafford’da Manchester United’a kaybetti.

        ‘PERFECT’ HAT-TRICK

        Rize’ye 3 gol atan Moussa Sow, aynı zamanda ‘perfect’ (mükemmel) hat-trick yapmayı da başardı. Gollerin peş peşe gelmesi, tek devrede atılması, sağ ayak, sol ayak ve kafa vuruşları ile olması neticesinde oluşan bu olayı Süper Lig’de en son başaran isim G:Saraylı Milan Baros olmuştu. Dünya çapında yakın tarihte ise Real Madrid’in ünlü yıldızı Ronaldo, 2015’te Getafe’ye karşı ‘perfect’ hattrick’e imza atmıştı.

        Bu sezon Süper Lig’de oynanan toplam 107 maçta ilk hattrick Moussa Sow’dan geldi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa