Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Rıdvan Dilmen: Hiç boşuna ağlamasınlar... - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir ile ikinci sıradaki Beşiktaş'ın mücadelesi 1-1 sona erdi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Rıdvan Dilmen, özellikle Abdullah Avcı ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı...

        "Abdullah Avcı Beşiktaş-Benfica maçına 5 yardımcısıyla birlikte gitti. Benfica'dan çalmış. Yanlış anlaşılma olarak söylemiyorum. 'Önde baskı, alan daraltma, kaybedersem kaybederim' demiş. Emre Belözoğlu tahmin ediyorum sıfır pas hatasıyla oynadı ve çıktı. Emre çıkınca Beşiktaş'ın baskısı arttı. Medipol Başakşehir ve Avcı'yı tebrik ediyorum. Mike Tyson, nasıl biliriz; aman der, 2-3 raunt bekler. Başakşehir, Beşiktaş karşısında maça Mike Tyson gibi başladı. Pat pat!.. İlk 13 dakikada Başakşehir kalecisi Volkan'ı göremedim.

        Kontratağa 5 kişi çıktılar. Başakşehir'de Emre Belözoğlu oyundan çıkınca işler değişti. Emre inanılmaz top oynadı bir orta saha bundan iyi oynamaz. Beşiktaş 30 ile 75 arası kontra tehlikesini azalttı. Hatta hiç kontra yemedi neredeyse...

        Fabri ve Volkan Babacan cin gibi. Özellikle Fabri stoper gibi oynuyor. Abdullah Avcı gibi teknik direktörler analizleri doğru yaparlar. Oyun anlamında Beşiktaş'ın oynadığı Adana maçını değil, Benfica maçını da izliyor. Ki stattaydı zaten."

        "Quaresma'nın sarı kart ile cezalandırılması lazımdı. Cüneyt Hoca, Beşiktaş hocası gibi kart listesini biliyor. Quaresma'ya kart vermedi, derbide oynasın ama Cüneyt hoca yapmasın. Kimse boşuna ağlamasın ne Şenol Güneş ne Advocaat... Bu fikstürü kimse bilmiyor mu? Benden senden iyi biliyorlar. Avrupa Kupası oynayan takımların teknik direktörleri bunu konuşmayacak. Medipol Başakeşhir Avrupa'dan elendi maç maç gidiyorlar. Şampiyonluktan koparlarsa kadro derinliği olmadığından... "

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa