Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: "Fenerbahçe maçı farklı değil" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de 12. hafta maçında 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

        Ahmet Nur Cebi iki güçlü takımın maçını izlediklerini belirterek, "İki takımında ligde bulunduğu yer maçın çetin geçeceğini gösteriyordu. Nitekim de öyle bir maç oldu. İlk devre çok iyi bir Başakşehir izledik. İkinci yarı ise toparlanmış bir Beşiktaş vardı. Takım ikinci devreler daha iyi oynuyor. İnşallah bu ikinci devrelerde ki iyi oyunu maçların geneline de taşıyabiliriz. Bizim için çok önemli maçtı, alabilseydik çok iyi olacaktı. Başakşehir'i tebrik ediyoruz. Onlar da gerçekten çok güçlü ve iyi bir takım" dedi.

        "FENERBAHÇE MAÇI DA FARKLI DEĞİL"

        Önümüzdeki hafta Süper Lig'de karşılaşacakları Fenerbahçe derbisi ile alakalı da değerlendirme de bulunan Ahmet Nur Çebi, "Başakşehir maçı gibi o da önemli bir maç. Hepsi o, bir fark olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

        Avrupa maçlarının arkasından böyle zor maçlar oynanmasının normal olduğunu belirten Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı, "Beşiktaş büyük bir takım, bunlar mazeret olamaz" dedi.

        "OĞUZHAN ÇEKİLDİ, BENCE KARAR DOĞRU"

        Medipol Başakşehir'in maçın son dakikalarında bulduğu ancak hakem Cüneyt Çakır tarafından faul gerekçesi ile iptal edilen golü ile ilgili Çebi, "Kararı hakem takdir ediyor ama şahsi görüşüm oyuncumuzun çekip, düşürüldüğü bir yerde faul verdi. Bence doğru bir karardır" değerlendirmesinde bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa