Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray GS Store'daki imza gününde olay! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da 7 yıldız birden imza gününe katıldı, Florya mahşer yerine döndü.Galatasaray taraftarları, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza gününe olağanüstü ilgi gösterdi. Taraftarların akın etmesi edeniyle Florya'daki GS Store'un önünde metrelerce kuyruk oluştu.

        Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile futbolculardan Selçuk İnan, Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Eren Derdiyok, Sabri Sarıoğlu ve Bruma, saat 14.00'te başlayan etkinlikte 15.30'a kadar imza dağıttı.

        Aralıksız 1.5 saat imza dağıtan sarı kırmızılılar yoruldu ve taraftarların yoğun ilgisine rağmen gitmek istediklerini bildirdi. Mağaza yetkilileri bunun üzerine imza gününü sonlandırdıklarını duyurup kepekleri indirdi.

        İşte bu karar mağazada imza için bekleyen bazı taraftarları kızdırdı.Aldıkları ürünleri imzalatamayan bazı taraftarlar, GS Store'a saldırdı. Bazıları da mağazadan yeni aldıkları ürünleri iade etmek istedi.Öfkeli taraftarlar, Ultraslan üyelerinin ve polis ekiplerinin araya girmesi sonucu yatıştırıldı. Ancak bu sırada mağazanın kepenkleri kırıldı.İzdiham nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki GS Store mağazasına 2 polis ekibi sevk edildi.

        GS Store yetkilileri de ürünleri iade etmek isteyen taraftarların talebini yerine getirmek için saatlerce uğraştı. (BİPSPOR)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa