Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Okan Buruk: Eskişehirspor karşılaşmasının daha kolay olacağını düşünüyorum - Futbol Haberleri

        Buruk, Urla Adnan Süvari Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, galip tamamladıkları Ümraniyespor karşılaşmasında biraz daha üretken olmayı beklediklerini ancak sahasında kaybetmeyen bir ekibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Bu hafta karşılaşacakları Eskişehirspor'un kadrosunun büyük kısmını koruduğunu ve Süper Lig'den takviyeler yaptığını hatırlatan Buruk, şöyle konuştu:

        "Giresunspor karşılaşmalarını televizyondan izleme fırsatımız oldu. Bizim için her şeyden önemlisi bizim ne yapacağımız. Rakiplerimizden birisiyle oynayacağız. Bornova Doğanlar Stadı'nda ilk maçımıza Elazığspor karşılaşmasıyla çıkmıştık. Taraftarımızın tribünleri dolduracağını, yanımızda olacağını biliyoruz. Elazığspor maçı sahayı tanıma için önemliydi. Sahayı tanıdığımız için Eskişehirspor karşılaşmasının daha kolay olacağını düşünüyorum. Kazanmak istiyoruz, bunun için elimizden geleni yapacağız. Ruhumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Oyuncularıma inanıyorum, sezon başından beri iyi şeyler yapıyorlar."

        Okan Buruk, Eskişehirspor'un önemli oyuncularına karşı ekstra bir önlem almayacaklarını belirterek, "Kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Biraz daha dikkatli olacağımız durumlar olacaktır. Kazanmak isteyen bir takımız, ön tarafta etkili oyuncuları var. Geneline baktığımızda iyi futbolcuları var. İki takım için de zor bir maç." dedi.

        Tayfur Bingöl'ün kart cezalısı olduğunu, sakatlığı bulunan Segbefia'nın durumunu takip ettiklerini kaydeden Buruk, Emre Can Coşkun, Burak Tanju Kayhan ve kaleci Yavuz'un sakatlıklarının olduğunu kaydetti.

        Buruk, ligde 7. haftanın geride kaldığını ve takımların biraz daha oturduğunu ifade ederek, "Yavaş yavaş puanlar da şekillenmeye başladı. Ancak bir gerçek daha var ki ikinci yarının ortalarında bile ilk 6 ile küme düşme hattı arasındaki puan farkı azalabiliyor. İlk yarının sonuna kadar net bir şey söyleyemeyiz ama 12-13. haftadan sonra tablo biraz daha şekillenecektir." diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa