Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe kafilesi uçak camının çatlaması nedeniyle Budapeşte'ye zorunlu indi - Fenerbahçe Haberleri

        Budapeşte'ye zorunlu iniş yapan Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'dan gelen uçağa geçti. Manchester'a gitmek için hareket etti.

        Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Takım uçağında bulunan FB TV editörlerinden Fatih Demirkol’un aktardığı bilgilere göre, Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de içinde bulunduğu uçağın kokpit dış camına seyir halindeyken kuş çarptı. Bu nedenle uçak güvenlik gerekçesiyle Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye acil iniş yaptı.

        Fenerbahçemizi taşıyan uçağın Budapeşte'ye acil iniş yaptığının duyulması üzerine Borajet Havayolları, İstanbul'dan ikinci bir uçağı Budapeşte'ye doğru yola çıkardı. Bu uçak Budapeşte'deki kafilemizi alarak Manchester'a ulaştıracak" denildi.

        MEDYA PROGRAMI RÖTAR YAPABİLİR

        Medya programına göre teknik direktör Dick Advocaat ve bir futbolcu 20.00'de basın toplantısına katılacaktı. Son çalışma da Old Trafford'da 20.30'da yapılacaktı. Bu programın da rötar yapması bekleniyor.

        MANCHESTER PROGRAMI DEĞİŞTİ

        Fenerbahçe Kulübü, Budapeşte'ye gerçekleştirdiği zorunlu inişin ardından bugün yapmayı planladğı Manchester'daki antrenmanı iptal oldu. Sarı-Lacivertlilerin basın toplantısı planlandığı gibi yapılacak.

        MANCHESTER UNITED'DAN FENERBAHÇE'YE MESAJ: GÜVENLİ BİR YOLCULUK DİLİYORUZ. YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ

        GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN MESAJ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa