Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Osmanlıspor Villareal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi L Grubu mücadelesinde Osmanlıspor, Villareal ile kendi evinde karşılaşacak. Grupta 3 puanla üçüncü sırada yer alan Osmanlıspor çetin bir mücadele verecek. Peki Osmanlıspor Villareal maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        OSMANLISPOR-VİLLAREAL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. hafta maçında yarın İspanya'nın Villarreal takımını konuk edecek.

        L Grubu'ndaki ikinci maçında, deplasmanda Zürih'e 2-1 kaybetmesiyle bu sezon Avrupa'daki 7 maçlık yenilmezlik serisi noktalanan mor-sarılılar, grubun favorisi gösterilen İspanyol kulübü karşısında önemli bir sınav verecek.

        İki maçta topladığı 3 puanla 3. sırada bulunan Osmanlıspor ile 4 puanla zirvede yer alan Villarreal arasındaki mücadele, saat 20.00'de Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı, İsrailli hakem Liran Liany yönetecek. Bu karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde, elemeler dahil seyircisi önünde oynadığı 4 maçı da gol yemeden kazanan Osmanlıspor, 2014-2015 sezonunda Bursaspor'da forma giyen Cedric Bakambu'yu kadrosunda barındıran Villarreal'e karşı serisini korumaya çalışacak.

        Gruptaki diğer maçta ise Rumen temsilcisi Steaua Bükreş, evinde İsviçre'nin Zürih ekibiyle karşılaşacak.

        UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki puan durumu şöyle:

        Takımlar O G B M A Y Av P
        Villarreal 2 1 1 3 2 1 4
        Zürih 2 1 1 3 3 3
        Osmanlıspor 2 1 1 3 2 1 3
        Steaua Bükreş 2 1 1 1 3 -2 1

        İSPANYOL EKİBİ OSMANLISPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

        İspanya ekibi Villarreal'in teknik direktörü Fran Escriba, Osmanlıspor karşısında duran top organizasyonları ve hızlı hücumlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Escriba, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın Osmanlıspor ile oynayacağı maç öncesi Crown Plaza'da kaleci Andres Fernandez ile basın toplantısı düzenledi.

        Teknik Direktör Fran Escriba
        Teknik Direktör Fran Escriba

        Ligde yarın oynayacakları maçta "zorlu" bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirten Escriba, "İyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Umarım zorlu bir ekibe karşı yarın bunu başarırız." dedi.

        Osmanlıspor'un hücum bölgesinde hızlı oyuncularının bulunduğunu, uzun boylu bir forvetinin olduğunu ve vücudunu iyi kullanabilen stoperlerinin hücuma katkı verdiğini ifade eden Escriba, "Duran toplar ve hızlı hücumlara dikkat etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

        Escriba, karşılaşmanın oynanacağı sahada idman yapmamasına ilişkin soruyu, "Ankara'ya uzun bir yolculuk sonrası geldik. Otelden stada 50 dakika mesafe olduğunu öğrendik Gidip gelmeler yorgunluk yaratacaktı. Çalışmak yerine dinlenmeyi seçtik." şeklinde yanıtladı.Teröre ilişkin herhangi bir korku hissetmediklerine vurgu yapan Escriba, "Endişemiz, sıkıntımız, korkumuz yok, çok da güzel karşılandık." ifadesini kullandı.

        Escriba, Osmanlıspor'un gruptan çıkma şansına ilişkin ise "Osmanlıspor liginde yenilmedi, biz de yenilmedik. Rakibimiz az gol yiyor, biz de az gol yiyoruz. Evinde iyi oynayan iki takımın maçı olacak. Dengeli bir maç olacak. Gollü bir maç olursa beni şaşırtır. Osmanlıspor evinde iyi sonuçlar aldığı için gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

        FERNANDEZ: "ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

        İspanyol ekibinin kalecisi Andres Fernandez ise Osmanlıspor ile zor ve karmaşık bir maç olacağını söyledi.Teknik direktör Escriba'nın Osmanlıspor'un görüntülerini kendilerine izlettiğini ifade eden Fernandez, "Evinde iyi oynayan, hızlı atağa çıkan bir ekip. Zor bir kaç bizi bekliyor." dedi.Bursaspor'da bir dönem forma giyen takım arkadaşı Bakambu ile maçı ve Türk futbolunu konuştuklarını dile getiren Fernandez, "Zor bir maç olacağını söyledi bize. Sezon başından itibaren iyi giden bir çizgimiz var, iki kulvarda da yenilmedik. Bunu devam ettirmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

        Kaleci Andres Fernandez
        Kaleci Andres Fernandez
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa