Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Napoli teknik direktörü Maurizio Sarri: Beşiktaş ile başa çıkmak zor olacak - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Napoli - Beşiktaş maçı öncesinde Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri ve İspanyol kaleci Pepe Reina basın toplantısı düzenledi. Napoli Teknik Direktörü Sarri, Beşiktaş karşısında özellikle orta sahada bazı değişiklikler yapacaklarını ve Roma maçından farklı bir 11 ile Beşiktaş maçına çıkacaklarını kaydetti.

        Beşiktaş'ın dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu vurgulayan Sarri, "Roma karşısında aldığımız yenilgi bizim için değerlendirilmesi gereken bir yenilgi. Beşiktaş karşısında sahaya süreceğimiz kadrodada bu yenilgiyi dikkate alacağım ve orta sahada bazı değişiklikler yapacağım" dedi.

        "PARA BİZİM İÇİN MOTİVASYON KAYNAĞI DEĞİL"

        Gruptan çıkmaları halinde alacakları paranın kendilerini motive etmediğini dile getiren Sarri, "Para bizim için motivasyon kaynağı değil, bu şekilde düşünmüyoruz. Para motivasyon kaynağı ise Barcelona ne yapsın? Her gruptan çıkıyorlar, her yerden para kaynakları var ancak hiçbir zaman motivasyonları bozulmuyor. Son maçlarda aldığımız sonuçlar ortada ancak bu bizim en kötü dönemimiz değil, şu anda geçen sezona göre daha sakiniz. Geçen sezon daha zor dönemlerimiz oldu, hem takım olarak hem de kişisel olarak" ifadelerini kullandı.

        "FORMASYON KONUŞAN İNSAN FUTBOLDAN ANLAMAZ"

        4-2-3-1 mi yoksa, 4-3-3 mü oynayaccakları sorulan teknik adam, "Bir hocam vardı ve formasyon konuşan insan futboldan anlamaz derdi. Aynı maç içinde 4-3-3 de oynadık, 4-3-2-1 de oynadık, 4-2-3-1 de oynadık. Formasyon önemli değil, futbolumuzu oynamalıyız." diye konuştu.

        "BEŞİKTAŞ İLE BAŞA ÇIKMAK ZOR OLACAK"

        Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Sarri, "İstekli, parlayacak, hata yapmayacak bir Napoli bekliyorum. Henüz maç kaybetmeyen güçlü bir takımla karşılaşacağız. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde iki iyi maç oynadı. Lizbon'da maçta kalmayı başardılar ve beraberlik adil bir sonuçtu. Beşiktaş, Kiev maçından daha fazlasını almayı hak etti. Mental olarak güçlü bir takım. Onlarla başa çıkmak zor olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

        PEPE REINA: "QUARESMA VE TALISCA'YA DİKKAT EDECEĞİM"

        Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Pepe Reina, "Defans bizim için çok önemli, bütün bir takım olarak bunu yapıyoruz. Biz Koulibaly'i bize katkı sağlaması için aldık, hatalar yapabilir ama biz kendisinden memnunuz. Tecrübeliyim ancak maçların ritmi değişiyor, zaman zaman maçına göre stres yaşayabiliyorum, genel olarak oyuna konsantre oluyorum. Quaresma ve Talisa, ikisi de çok iyi oyuncular ve frikiklerde çok başarılılar. Maçta ikisine de ayrıca dikkat edeceğimi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa