Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Samuel Eto’o: İlk 10'a giremezsek sana 100 bin Euro vereceğim - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor sahasında oynadığı Çaykur Rizespor maçının uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle 1 puana razı olurken maçtan sonra taraftarlar, kırmızı beyazlı futbolcularla yönetime tepki gösterdi. Bir grup taraftar, futbolcular soyunma odasına gittikten sonra da stattan ayrılmayarak, tepkilerini sürdürdü. Soyunma odasına giden Antalyasporlu futbolcular da sahaya dönerek taraftarlarını selamladı.

        YUHALADILAR

        Kuzey kale arkası tribününe giden Eto’o ve takım arkadaşları, bazı taraftarlar tarafından yuhalandı. Futbolcular bir süre konuştukları taraftarlarını sakinleştirdikten sonra yeniden soyunma odasına yöneldi.

        ETO’O’YU YANLARINA ÇAĞIRDILAR

        Tünel girişinde bir grup taraftar, bu arada dünya yıldızı Eto’o’yu tekrar yanlarına çağırdı. Taraftarlardan Mehmet Akdeniz ise Eto’o’ya "Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ne olacak bu takımın hali. Ne zaman kazanacağız" diye seslendi. Taraftarın yanına giden Eto’o, yanına tercümanı Canberk Teber’i de aldı. Taraftarın elini tutan Eto’o, şunları söyledi: "Geçen sezon ligi ilk 10 takım arasında bitireceğiz, dedim ve sözümü tuttum. Bu sene de ligi ilk 10 takım arasında bitireceğiz. Buna inan. Eğer bitiremezsek sana 100 bin Euro vereceğim."

        Eto’o, daha sonra tercümanı aracılığıyla Mehmet Akdeniz’in telefon numarasını aldı. Eto’o’nun konuştuğu taraftar ise yaşadığı şaşkınlıkla stattan ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa