Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan isimler - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Her ne kadar yönetimin hataları eleştirilse de asıl sorun saha içinde. Futbolcuların performansı sürekli düşüyor. Yapılan transferler hayal kırıklığı yaratırken, büyük beklentilerin olduğu isimler tel tel dökülüyor. İşte o isimler...

        • 2

          VAN DER WIEL: Çok daha iyisi denilen Gökhan Gönül’ü 7. haftada aratmaya başladı. Ofansif anlamda hiçbir katkı veremiyor. Savunmada ise yaptığı hatalarla saç baş yolduruyor. Son olarak Alanya maçında rakibini kaçırarak gole sebebiyet verdi, formayı Şener’e kaptırması en meselesi...

        • 3

          SKRTEL-KJAER: Savunmada ciddi sorun var. F.Bahçe, Kayseri ile birlikte ligin her maçta gol yiyen iki takımından biri. Ciddi bir bonservis bedeli ödenen Skrtel, bireysel performansıyla beğeni toplasa da Kjaer’le yaşadığı uyum sorunu her maçta gün yüzüne çıkıyor.

        • 4

          ALPER POTUK: Hiç bir gelişim kaydedemedi... Eskişehirspor’daki günlerini aratmaya başladı. F.Bahçe’ye geldiği nokta ile şu andaki durumu arasındaki hiçbir fark yok. Advocaat, ne orta sahada ne kanatta Alper’den istediği verimi alamadı.

        • 5

          SALİH UÇAN: Roma’da geçen 2 sezonun ardından büyük umutlarla döndü. “F.Bahçe’nin orta alandaki ‘oyun aklı’ olacak” denildi. Fakat genç yetenek, birçok maçta 18 kişilik kadroya dahi giremedi.

        • 6

          AATIF CHAHECHOUHE: Kalitesi tartışılan, yönetimi hedef haline getiren transferlerden. Hiç bir katkı yapamadı. Alanya maçında bulduğu şansı berbat kullandı. Taraftarın “Fenerbahçe’nin oyuncusu olamaz” yorumlarını bir anlamda haklı çıkardı.

        • 7

          MOUSSA SOW: Taraftarar daha şimdiden “Nerede eski Sow” demeye başladı bile... Eski gücünden çok uzakta. Sezon başında verimli bir kamp dönemi geçirmediği için kondisyon sorunu yaşıyor.

        • 8

          ROBIN VAN PERSIE: ‘Ha oldu ha olacak’ derken, yine olmadı. Hollandalı, patlama yaşaması beklenen Alanya maçında da sınıfı geçemedi. Taraftarın ismine saygı duyduğu, her koşulda destek verdiği Van Persie’ye dair inancı tamamen tükendi.

          HABERTÜRK SPOR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa